Nu sussar sessorna sött….

Inregistrering och formkoll färdigt, brudarna ser bra ut! Humöret är på topp på dom och Coachen e nöjd.:)

Gav dem varsin liten present idag, tävlingsmaskotar.:)

Bild 398201

Nu är det ju bara den näst bästa dagen kvar innan den ABSOLUT BÄSTA dagen för tjejerna. I morn ska de bara gå runt och mysa på mässan och vila så mycket de bara kan.
Vet att många vill springa runt och mingla på mässan, och jag kan ju inte förbjuda dom..detta händer ju trots allt bara en gång/år.:)

De ska få nåt grymt gott innan scenen av mig på söndag iaf, men de vet de inte om! Hoppas de inte läser detta nu, för då har jag väl ett gäng tiggande brudar efter mig hela dan i morgon!

I morgon ska jag jobba hela dagen för några av mina sponsorer på mässan. Först ska jag sitta och mingla i Body´s monter mellan kl 10.30-11.30 för att sedan befinna mig i Betterbodies monter resten av dagen. Med några undantag för formkoll på tjejerna och ett ev snabb-besök hos mina andra sponsorer Smartshake och Celsius.:)

Kom gärna förbi och snacka lite ni som finns på plats!:)

Jag har en massa kul att se fram emot, speciellt några viktiga möten här på mässan (mer om det i framtiden), en plåtning ihop med en superhet snygging, några resor (jobb), nya samarbeten etc..

Mer om detta framåt.;)

Det är grymt fin utsikt från mitt rum här på Gothia:

Bild 398202

Många frågar mig om min dagsform såhär ett tag efter att man börjat leva ett normalt liv efter alla dieter som varit.
Jag kan väl säga att jag nu börjar hitta tillbaka till en form som jag känner mig stark träningsmässigt i, men samtidigt trivs formmässigt i…

Bild 398204

Nu ska jag sova, vet en där hemma som också gör det.;)

Bild 398200

Gó natt!