God mat & Återhämtning!

Middagen med mina sponsorer igår var väldigt trevlig. ”Hemma hos Kaj” hette restaurangen vi besökte ute i Hammarby Sjöstad, ligger precis nere vid vattnet.;)
Det var lite som att gå in i ett gammaldags vardagsrum.:)
Kolla in detaljerna på toan t.ex.:

Bild 24959

[ia=24960; large]

Bild 24961

Några av oss…Chris hade trevligt.;)

Bild 399182

Bild 398445

Bild 398443

Fick även reda på att Swedish Fitness huvudkontor kommer flytta till dessa byggnader, vilket passar mig sååååå mycket bättre! För istället för att pendla från Åkersberga (norr om Sthlm) ut till Skarpnäck (andra sidan stan) kan numera bara ta tuben över till sjöstaden och kombinera både nytta med nöje eftersom mor min bor i Sjöstaden också.:)

Efter middagen, som bestod av kyckling, bönsalsa, grillad majs, majschips & ngn ostdipp;

[ia=24962; large]

..sen blev det direkt hem till mor o stupa ned i sängen! Tror jag sov redan kl 22.00!! Kommer inte ens ihåg när det hände sist!:)

Utnyttjade sömnen till fullo också, när jag ändå fick lägga mig i tid samt inte ha någon hund som väcker en kl 04.00 på mornarna, genom att skippa morgonpromenaden. Visade sig vara ett ganska klokt val med tanke på dagens väder.:)

Nu blev det en lucka på jobbet så kanske borde man ta tag i träningen så man har den avklarad med tanke på att man inte slutar före kl 18.00 ikväll & sen ska man ju försöka ta sig hem i detta oväder.:S

Ciao…