A lot to do, and more is coming!

Det är verkligen fullt ös i mitt liv just nu! Vet knappt vart jag ska börja…

Jag kan ju iaf börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen de sista dagarna. Det har varit crazy mycket jobb, och är fortfarande, samtidigt som man försöker sköta sin egen träning och diet.
Men jag tror jag har hittat små knep för att orka, hinna och motivera mig att kriga ända in i mål.;)

1. Jag har funnit nya träningspartners som alla har SINA EGNA specialiteter, som ex. M med boxningen, L med intervaller o crossfit osv. L klagar dessutom ALDRIG på mina träningstider oavsett det är promenad kl 04.30 eller (som idag) styrketräning kl 23.30.:) Inte överallt man hittar träningspartners som henne.;)

Att lägga in ngn annan typ av träningsform/vecka har jag märkt varit positivt för mig, min träning o motivation. Så detta är verkligen ngt jag kommer bibehålla domen naturlig del i framtida träning.

2. Jag varierar min träning, läs ovan, vilket har höjt min träning flera dimensioner. Inte minst motivationsmässigt.:)
Bara vetskapen om att jag inte ALLTID behöver lyfta TUNGA vikter i gymmet gör mig extra motiverad när jag väl får göra det.;)

3. Inte alltid failure i styrketräningen.
Här om dagen var jag ruggigt sliten när jag skulle träna rygg på gymmet. Motivationen var låg och ingen fick jag med mig som kunde pusha o piska på mig. Jag bet iaf ihop o bestämde mig för att köra ett kort men tufft pass. Jag valde att testa att träna på ett sätt som, för Mig är ganska ovanligt: få reps och inte alltid till failure.
I vanlig fall tränar jag i stort sett alltid till muskeln är helt utkramad i ett set, men denna gång satsade jag på TUNG träning o få reps ist.
Jag bestämde i förväg antal reps o set/övning och såg till att hitta en vikt där jag verkligen inte orkade mer än det förutbestämda repsantalet ( i detta fall 4-6reps/set).
Detta sätt att träna sparade mycket tid och samtidigt orkade jag tom maxa vikterna på flera av övningarna pga att jag inte, vid varje set, tömde ut muskeln helt.;)
Så fr.o.m. nu blir nog detta en bra variation till min vanliga styrketräning.;)

4. Jag har gett mig själv lite mer vila de sista dagarna och faktiskt ibland prioriterat min sömn framför ex. blogg och vissa jobb (som inte varit akuta).:)

Alla dessa saker har tillsammans påverkat mig mycket positivt så just nu känns allt toppen!:D

Och snart är det dessutom helg igen (veckorna går galet fort!!!) och då får jag äta på, åka på hojtävlingar, träffa underbara Jannie, träna med M… Mycket att se fram emot med andra ord!;)

By the way, när jag ändå har honom på tråden: Om ngn är intresserad av att anlita Micke Spreitz för privat boxträning så finns han på följande nr: 070-8172954

Han e en grym tränare.;)

Nästa vecka har jag ett roligt uppdrag som jag ser mycket fram emot. Jag har även teamträff med nya ”Team Forever Fit” vilket ska bli superroligt då jag inte träffat alla ”live” än.
Veckan därpå är det USA, Ohio & Arnolds!:D

Nej nu blir det snart sängen, har precis ätit , jordgubbar & riskakor.:b
Natt, natt…