VIP-kväll bara för tjejer MED tjejer.;)

Hemma från en VIP-kväll på Gymgrossisten i Sthlm där jag var representant för Betterbodies & Ultimate Nutrition.
Kvällen var ägnad till 50st VIP-inbjudna tjejer som håller till på Gymgrossistens websida.

Trevligt initiativ tycker jag, precis som Budofitness brukar göra ganska ofta. Folk gillar olika ”happenings”.:)

Det var flera olika kosttillskottsleverantörer samt leverantörer av olika träningklädsmärken på plats. Sen var jag där som Betterbodies- & UN-profil, Charlotte Perelli var där för att lansera sin nya bok + sina kosttillskott för tjejer och Anna Pauli som pratade om Gymgrossistens egna produkter. Anna höll även en kortare föreläsning om kostens betydelse för träningsresultaten.

Bild 399180

En mycket trevlig kväll med trevliga tjejer och goda smakprover på bars, dricka etc. Det bjöds även på matiga wraps, goodiebags och generösa rabatter.:)

Glöm nu inte tjejer, ni som var på plats, att utnyttja rabatten på Betterbodies nya kläder på nätet.;)

Bilder från kvällen kommer, ska få några från Martin Hanzel då jag själv hade fullt upp med att prata träning, kost, tillskott & kläder med folket (& hann då inte fota ngt).

I övrigt har jag haft en OK dag: lite sovmorgon, långis i -20 grader, shopping av det viktigaste inför USA & växlat pengar. Skulle ha tränat innan kvällseventet med, men hann inte utan det blev extra shopping & en lunch med en god vän som jag inte sett på mycket länge.
Ibland får man prioritera och vännen min känns viktigare, shoppingen unnade jag mig.;)

Efter gymgrossisten blev jag hämtad av L så vi tog oss faktiskt till gymmet för ett sent och kort, men intensivt pass. Fick till 3 framsida ben-övningar.;)

Nu e det nattnatt…