UPDATES from Ohio & Arnold Classic!

Uppdateringen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig under mins vistelse i USA. Detta berodde främst på tidsbrist då vi jobbade från tidig morgon till sen kväll/natt. Dessutom så var internet på hotellet både dyrt och långsamt så man blev bara irriterad varje gång man försökte göra ett försök till datajobb sent på kvällen. Tillslut gav jag upp internet och hade då tänkt förlita mig på min iphone istället. MEN den gav upp i fredags och vägrade vakna till förrän sent på lördagen!!:S
TACK till Micke (Smartshakes VD & Ägare) som trixade igång den igen, efter åtskilliga försöka av alla oss andra. Jag säger bara: teknik….

Som sagt, vi har jobbat eller haft något för oss konstant efter att vi landat i Ohio så det har varken funnits tid för bloggande, annat jobb eller någon som helst shopping. Men å andra sidan så finns det knappt en enda butik i hela Ohio City, vi såg iaf ingen. Undrar just hur dessa människor handlar sin frukost, sitt toapapper eller andra nödvändigheter när det akut tar slut??:S

I torsdags var det, som sagt plåtning mellan 10.00-19.00. Jag och Julian (den amerikanska modellen) började fota (för Betterbodies), därefter Chris och Annie och därefter jag, Chris och Annie igen (för Ultimate Nutrition).
Fotografen var en av min absoluta favoriter Pavel Ythjall, det är bl.a. han som står bakom de flesta av Paulin Nordins alla shoots.
De nya kläderna som kommer nu under våren är SÅÅÅÅÅ grymt snygga!!! Är bara ett måste för alla träningsfreaks på gymmet, can´t wait!! Håll er uppdaterade på Betterbodies hemsida: http://betterbodies.se/

Fre-sön var det jobb på Arnold Sports Festivals expo i Fit Gears monter. Fit Gear är återförsäljare för Betterbodies och Gasp i USA (Dallas), de har en liten butik där men största delen av deras försäljning sker via deras websida: http://www.fitgr.com/
Det var roligt med alla träningsgalna människor som besökte vår monter, kända som okända.
Det märks verkligen att Betterbodies och Gasp börjar ta mark i USA då fler och fler knallar runt i våra kläder, inte minst proffsen.:D

I fredags efter mässan var det middag med hela gänget som vi jobbade med & sedan BUMS i säng, var SÅÅÅÅ trött!:S

I lördags åkte vi för att kolla på de stora finalerna för Bodybuilding, Strongman & Bikini efter expot. Där skulle även jag Och Micke (VD för Betterbodies & Gasp) dela ut ett pris: Fan´s Choise, som är ett pris framröstat av Bodybuilding.coms besökare. Priset gavs till den populäraste atleten under hela finalfältet på lördagkvällen & prisutdelningen direktsändes live.
Det var ingen mindre än Branch Warren som tog hem det priset (tror det var 4e året på raken som han vann detta pris). Och som inte det var nog så vann han även den stora finalen i Bodybuildingen också, SÅ himla roligt då han kämpat i topp-3 flera år nu. GRATTIS Branch!!
Extra kul var detta också då Branch är sponsrad av Gasp och vi vid flera tillfällen umgåtts med honom och hans underbara fru Trish Warren under våra vistelser i USA.:)
Trish kom dessutom 3a under helgen Fitness Pro.;)

Efter finalen så var det VIP-efterfest arrangerad av Muscle Tech. Gratis mat, dricka och mingel med deras proffsatleter. Dock var det inte alla som dök upp (Muscle Tech sponsrar ju alla de absolut största proffsen i USA som ex. Jay Cutler, Branch Warren, Dexter etc), men vi delade iaf bord med Dexter och hans vackra kvinna.;)
Väldigt trevliga, precis som alla andra amerikanare.:)

Söndagen bestod av jobb och mingel på mässan och direkt därefter for vi till flygplatsen för en ca 15 timmar lång resa hem till Sverige.
Återigen blev vi påminda om hur Betterbodies och Gasp lyckats i USA då var och varannan människa på den amerikanska flygplasten gick klädda i våra kläder.;)

Bilder från helgen uppdateras, som sagt, på min facebooksida så håll er uppdaterade där.;)

Lägger dock ut några få här, så får ni som vill veta mer (behind the scenes) kolla facebook.

Bild 399594

Bild 399584

Bild 399599
Dreamteam i Fit Gears monter på expot.

Bild 399580

Bild 399596
Wade, ägare av Fit Gear tillsammans med Erika från Swedish Fitness.

Bild 399583
Smartshakes Martin var ofta och hälsade på våran monter…kan de bero på de grymt snygga monterflickorna kanske?;)

Bild 399581
Jag tillsammans med killen som tog hem ALLT på Arnold Classic: Branch Warren. En kille som har lika stort hjärta som muskler.;)

Bild 399585
Branch Warren live i finalen.

Bild 399597
Me and my teammate (Team Smartshake) Jay Cutler.

Bild 399593
Me and Dexter.

Bild 399589
Micke och Erika med Muscle Techs sponsansvarige.

Bild 399592
Smartshakes supersociala Martin, Smartshakes Grundare/ägare/VD Micke och Swedish Fitness och UN:s VD Micke.

Bild 399590

Bild 399588
Mina keliga Teammates.;)

Bild 399587
Goa Erika som är sponsansvarig på Swedish Fitness.

Ett STORT TACK till Swedish Fitness som gav mig möjligheten att följa med på denna resa!!

Nu ska jag jobba med mina goa svenska kunder, sådär lagom jet laggad.:b

Ciao!