Från mys och hård träning till sol och ännu hårdare träning!

Kvällen och natten på Hotell Anglais var precis så bra som vi önskade, tack Anders för att du alltid fixar och trixar för vårt välmående.:)

På rummet stod två flaskor bubbel när vi kom och längst ned i huset väntade jaccuzin på oss. Inte för att vi fick i oss TVÅ flaskor, ett par glas var räckte gott och väl, men det var en underbar gest från vår kära vän Anders.

Hotellet är verkligen ett av de bättre i Sthlm, enligt mig, och det har garanterat en av de bästa hotellbruncherna i stan (enligt MÅNGA!!).
Kan verkligen rekommendera ett besök där.;)

Efter att vi mellanlandat hemma idag blev det lite träning på gymmet, för mig stod det bröst och mage på schemat.

Bild 399575

Bild 399574

Nu har vi gottat oss i tacos, smågodis och nu väntar glass.:)

Om några timmar sitter jag i en taxi på väg ut till Arlanda för att flyga iväg till Fuerteventura och min Fitnessresa med över 100 deltagare. Av dessa 100 så har ca 25st valt just vår ”specialinriktning” fitness.
Detta innebär bl.a. individuell coaching i gymmet, personliga samtal om kost/träning/upplägg/tävling etc, föreläsningar med inriktinig på träning, träningsupplägg, övningsval, periodisering, kost, tillskott, maximal muskelutveckling, rehab, rörlighet…, specialinriktad träning för olika mål, crossfitträning, genomgång av styrkelyft och deras basövningar och teknik etc.
Men resan funkar lika bra för den som endast önskar utveckla sig inom sin träning, veta lite mer om hur man kan förbättra sin livsstil och komma närmare just sina egna målsättningar (oavsett tävling eller ej).

Det går redan att anmäla sig till vår nästa fitnessresa som går i september. Bara att klicka in på fitnesscross.se och anmäla ert intresse.;)

Nej, nu ska jag äta glass och invänta solen!

Bild 399577

Bye!