Flyttpackar….

Nu räcker tiden verkligen inte alls till!!!
Måste packa ihop hela lgh för att på fredag flyttar vi till en grym lgh i ÅB precis vid vattnet och ca 2min promenadavstånd till gymmet!;)

Har bara hunnit igenom halva köket och halva min garderob idag, suck… Försöker rensa ut en hel del kläder, gör det ett par ggr/år och alltid blir det minst 2 sopsäckar/flyttkartonger med kläder som ska bort.
Ska skänka detta till behövande tänkte jag, trots att prislappar sitter kvar. Jag e duktig på att impulsshoppa, men mindre duktig på att hinna använda allt. Jaja, då blir ju någon annan glad iaf.:)

Igår var vi först på Annie och Chris nyinvigning av deras nya fitnessbutik som ligger på Warfvinges väg 11 (jättefin och måste såklart ses av alla er som inte kunde närvara på invigningen!!) och sen var vi hos mor min som fyllde år och fick supergod mat.:) Kl 20.30 släckte vi, och många andra i världen ner våra lampor för att visa vårt stöd i klimatfrågan.

”Syftet med Earth Hour är att uppmärksamma och skapa engagemang kring klimatförändringen. Genom en enkel handling – att släcka ljuset under en timme – visar du ditt stöd för klimatet och uppmanar samtidigt världens makthavare att agera i klimatfrågan.

Under Earth Hour förra året släcktes flera kända byggnader världen över, bland annat Globen i Stockholm, Operan i Sydney, Empire State Building i New York och Eiffeltornet i Paris. Dessutom släckte miljontals människor ljuset i 4 616 städer i 128 länder. Budskapet nådde över 1 miljard människor. Varannan svensk släckte.”

Bild 399965
Så här kunde det se ut där vi var…

Kvällen blev ganska sen, var nog inte hemma förrän runt halv ett i natt och det var inte bara vi som var trötta.
Bild 399966

Det var med en gnutta motstånd jag klev upp när klockan ringde idag. Men jag hade inget val, skulle bli plågad av Micke så det var bara att pallra sig upp, slänga i sig frukosten och rusa ned till gymmet. Tror han var ganska nöjd med min prestation trots allt.;) Eller?

Nu ska jag fortsätta med lite jobb framför datorn, sen blir det mys i soffan framåt natten.:)