Praktik på Body magazine!

Micke gör något säkert många sitter där hemma och drömmer om…han har sin praktik på favorittidningen Body!
Nu inne på andra veckan av sin APU (arbetsplatsförlagda utbildning) har BODYs praktikant Micke Wang lite att berätta om livet på en redaktion i sitt första blogginlägg.

Inlägget i redaktionsbloggen heter Praktikanten:

Hur har då veckan varit? Jo, den har varit – alldeles, alldeles, underbar.

Privilegiet, förmånen, chansen, möjligheten att få lägga sin APU (arbetsplatsförlagda utbildning) på Body Magazine har varit helt fantastiskt. Att kunna: se, lära och observera skaparna av min absoluta favorittidning har varit helt enastående. Förväntningarna inför APU:n var höga, har det bekräftats – ja, och det med råge.

Hade inte heller tackat nej till att lära mig mer om att skriva och producera intressant mediamaterial & inte minst få hänga med bästaste Hannah hela dagarna! Miss U sweet, helt klart dags för en uppryckning i våra datingvanor!;)

Säger bara GRATTIS Micke, du måste ha det grymt bra där borta med dessa sköna människor som Body’s redaktion består av.:)

Har själv haft en galet lång dag idag, jobb från 07.00-21.00..
Idag var det inte läge att försöka sätta ngt världsrekord i träningen, utan snarare bara ta sig igenom passet utan bakslag. Det gick, men endast tack vare min vilja.

Har mycket framför mig den närmsta tiden, mycket att se fram emot. Vissa mer offentliga än andra..bl.a.:
– flytt med mina 2 Goa killar till en underbar lya vid vattnet här i ÅB, nu kan vi äntligen ta hem folk och vara STOLTA över vårt hem! Ska bli sååå kul att inreda sen när det väl blir tid för det.:)
– Battle Of Scandinavia nästa helg i Alingsås där fyra av mina duktiga teamtjejer ska upp på scen och kriga.
Jag kommer finnas på plats i rollen som coach samt mingla lite i Smartshakes monter. Kom gärna förbi och säg hej ni som är där!:)
– flera intressanta jobbprojekt på G.;)
– ev Åre en långhelg inom kort med grabbarna, underbart med skidor, skoter, sol och snö (förhoppningsvis)

Självklart mycket jobb också på vägen, men jag vet att det lättar något framåt semestermånaderna.;)

Nu e det bokföringen som ska få sitt, sen bädden.

Godnatt!