Inspiration

Jag får många frågor om hur jag finner inspiration och motivation till allt som jag tar mig till, vad som driver mig att arbeta och träna hårdare & nå mina mål etc.

Målbilder är A & O, och det kan du skaffa dig på olika sätt.

Dels genom att sätta upp olika målsättningar för dig själv, ditt liv och din träning. Men jag har även använt mig av andra människor i mitt motivationsarbete. Människor som lyckats i livet, människor som gör det som jag en dag önskar göra, de som uppnått det jag vill uppnå. Dessa människor motiverar mig så enormt mycket i livet och driver mig framåt.:)

Jag ska om några veckor berätta om några av mina förebilder, som lyckats med det som jag strävar efter. Det som jag idag faktiskt inte är så långt ifrån längre.:)

Varför tar jag upp detta nu då?
Jo, för att jag idag fick ett mail från en tjej som följer mig och mitt liv:

http://jennica.bodenfors.se/#post120

Hon mailade mig och frågade om det var OK att låna en av mina bilder från min blogg för att hon ville använda den i ett inlägg om mig i sin blogg. Detta uppskattar jag så himla mycket, att man faktiskt kollar av läget att låna andras bilder etc i olika sammanhang.:)
Inte för att jag bryr mig så mycket om någon vill kopiera bilder från det jag lägger ut, man vet ju att det som läggs ut kan alla använda sig av. Men tycker ändå att detta var en gullig gest av Jennica.

Jag är så glad om jag kan inspirera andra med mitt arbete, det är det minsta jag kan göra för att hjälpa andra framåt mot sina mål.:)

🙂