Bra träning nu…:)

Igår var en bra dag träningsmässigt.:) Jag hann med lite blandad träning, bl.a:
– cykel (pulsträning 30min)
– crossfit med Micke (20min)
– Styrketräning (teknikträning, övningar från coachen Uffe) i gymmet. Det är så himla skönt att bara gå efter ett upplägg som ngn annan gjort ibland.:)

Bild 398350

Crossfitpasset hade jag satt ihop & tanken var att det skulle gå snabbt, vi slängde in det på min lunch. Det såg ut så här:

(30sek/station- 10sek vila emellan) x 5st varv:

– armhävning med knädrag framåt
– kettlebellssving (18kg)
– ”fällkniven med viktskiva (10kg)
– snabba fötter i sidled på steplåda
– djupa knäböj med stöt (stång)

Crossfit är ett grymt skönt och effektivt sätt att träna upp din styrka, explosivitet, uthållighet och ditt flås på. Jag har numera ca 2st crossfitpass/vecka i mitt träningsschema och jag tycker att denna träning gett mig fördelar i min vanliga ”tunga” styrketräning. En bra uthållighet, mjölksyratålighet och muskelkondition gör ju att man orkar arbeta längre och tuffare även i din övriga träning.;)

Nu e det alldeles strax för PT-klienter i stan, ett träningspass med Uffe på rasten mellan kunderna och sedan hemåt för lite ryggläge + onlinejobb innan det är dags för PT-klienter i ÅB + ytterligare lite träning. Ska följa med en av mina Poliskunder till hennes jobb. Alltid roligt att träna på andra/nya ställen än sina egna där man alltid håller till.;)
Känns som det kan bli en bra träningsdag idag med.:)

Ha en bra träningsdag allihopa!