Dag 2 till sin ände…

Nu ska jag strax äta mitt sista mål mat och sedan hoppa ner i sängen. Vissa av oss minglar fortfarande och jag önskar att jag hade energin att fortsätta umgås. Men dagen har varit innehållsrik av både träning, socialt häng och nya intryck.
Min kropp verkar ha fått en smärre chock nu också då den inte behöver jobba 20timmar/dygn och sova 3, utan istället bara äta, träna och sova. den verkar ha hamnat i ngn slags ”ledighetskoma”. Såååå trött i kropp och knopp, men så fort jag hamnar i träningskläderna och börjar röra på mig så vaknar den till. Och tur e väl det.;) Typ som att vara ”jetlag”, så jag antar att ordningen infinner sig snart och energin stabiliserar sig.:)

Fm-träningen har jag redan redovisat och efter lunch väntade riktigt grym träning på en närliggande boxningsklubb. Så himla inspirerande att träna med folk som alla har olika erfarenheter & bakgrunder inom träningen. Man kommer alltid ha ngt att lära här borta och antagligen kommer man hem som en helt ny människa med helt nya tankesätt om och kring sin egen träning.:)

Bild 400944

Vi har några riktiga stjärnor med oss här borta, några vid namn Lina Eriksson (tog precis guld i sin första proffsmatch i MMA!!) & Micke Spreitz (känd både från Milleniefilmerna och regerande svensk mästare i Karate):

Bild 400946
Micke har dock svårt att vänja sig vid sitt långa hår, att fläta det över natten och att alltid numera ha hårsnoddar med sig…haha..

Bild 400945

Boxningsklubben hade samlat på sig en himla massa kända profilers autografer på deras väggar bland alla idolfoton etc. Och när de nu hade oss på besök så var frågan om våra autografer snabbt framme!:) Så roligt, känns lite märkligt fortfarande, men så roligt…:)

Bild 400947

Efter träningspass nr 2 och middag så återvände vi till hotellet för en avkopplande stund i hotellets bubbelpool. Ett skönt sätt att släppa på eventuella spänningar som man drar på sig under de här träningsdagarna.;)

Bild 400948

Nu ska jag snart sova gott folk och ladda med en massa energi inför morgondagen, dagen då våran styrka, vilja och energi sätts på sin spets!;)

/”Ice”

Bild 400943

Här har ni mkt som är samlat kring det som hittills kommit ut om Gladiatorerna 2011:
https://www.body.se/artiklar/nyheter/20110525/de-n
ya-gladiatorerna-presenterades-idag