Over and out!

Är nu på väg hem från ”soliga” K-stad med 5 tuffa men grymma träningsdagar i bagaget. Det känns som den här helgen ”bara retat upp den sovande björnen” lite. Vår normalt starka fightingspirit är numera historia. För varje dag vi har haft tillsammans här borta har stridlusten bara växt sig starkare & starkare, ju mer tighta vi blir i gruppen desto starkare blir vi.
Det finns flera eldsjälar ibland oss, eller alla har ju något av detta i oss, men varje dag är det någon som utmärker sig ”on a good way”. Måste bara nämna en av oss…egentligen den enda som jag inte alls kände på ngt sätt innan vi for hit…Prime! Micke, du har ett så stort hjärta, är så positiv och omtänksam, har alltid något bra & peppande att säga om andra. Tack för vår pratstund på toppen av ”isberget” tidigare idag.:)
Det är så viktigt med en bra & sammanhållen grupp när man lever, tränar, jobbar, äter & sover ihop en längre tid. Man måste få göra fel och få ha sina brister, det är så man bäst lär sig: att våga göra fel och sen göra om & göra rätt.:) Gränser ska testas & utmanas, DÅ kommer du vidare.;)

Inga bilder i detta inlägg tyvärr för jag sitter i bilen med min iphone, kan inte ladda upp bilder härifrån.:(
De kommer senare.;)
Idag har vi haft en superdag med mycket träning, skratt, socialt häng, mat & äppelpaj.:b
& det ska jag leva på tills fredag.;)