Fotojobb & intervjuer…nu drar vi gasen i botten!

Nu har vi varit hemma i 4 dagar och har en sista kvar här hemma i morgon innan vi återigen sätter oss på tåget mot K-stad.
Denna gång för att inte återvända förrän denna cirkus är över.:)

Idag har kroppen fått vila en hel del, gäller att passa på nu innan den tuffa träningen drar igång på allvar igen där borta. Blev en löprunda med 10st backintervaller i morse & sedan ägnade jag resten av dagen åt bokföring, div onlinejobb, faktureringar etc + kvaltetstid med pojkarna.
Skulle egentligen ha åkt in till Pancrase idag igen för att fortsätta med brottningen som igår, men insåg att jag aldrig skulle hinna med det + att kroppen måste få viss återhämtning också. Vet ju att vi kommer ”grapplas” konstant där borta ändå.;)

Dagarna här hemma, som jag från en början såg som en grym period av träning, vila och mys, har fyllts av en hel del oförberedda händelser som ex. intervjuer för olika tidningar/magazine, möten & en plåtning för Body Magazine som jag ska göra i morgon bitti.
Jag har förvarnat Alex (chefsredaktören på Body) om att jag inte är i ”Helene-tokhård-tävlingsform” just nu eftersom vi alla arbetar med att göra oss ”tyngre” nu inför Gladiatorinspelningarna.
Jag gillar egentligen inte att plåtas i större sammanhang om jag inte är i ”min” representatibla fotoform. Men å andra sidan kan man ju ta detta som något positivt också, att dessa magazine faktiskt plåtar form not in ”season” jämt.:)
Japp, ni får väl se själva när det väl kommer ut. Jag är iaf en stolt, och numera, även en ngt tyngre Gladiator!;)

Nu ska jag stänga ner den här burken för att ladda i soffan framför sista Rocky-filmen! Bästa laddningen inför resten av Gladiatorsagan!

Nästa gång vi hörs så är det åter fullt ös i Löfbergs Lila-arenan!

Ciao!

/”Ice”

Bild 401093
Min motsvarighet från UK:s Gladiatorerna (”Ice”)