Framtiden…

Det börjar verkligen rulla på nu… Nya uppdrag, jobb & händelser dyker upp titt som tätt. Detta år består nästan av en fullbokad kalender med roliga, spännande & utmanande uppdrag (ska berätta mer framöver, men kan säga att det handlar om fotojobb, ett större samarbete som ska utformas, ev mer TV & radio, resor, samt teamverksamheten & ombildandet av företaget).
Jag ser verkligen fram emot resten av detta år samt nästa år som väntar.:)

Min sommarsemester kommer delvis ägnas åt planering kring detta, men även sol, bad, båt, fix i nya lghn & VILA!:)
Jag ska försöka lägga tid på vänner & familj, träna allround & ”rehaba” kroppen efter Gladiatorerna.
Appropå vänner, det är ju väldigt intressant hur många som vill bli ens vänner el tycker att man helt plötsligt är ”bästa vänner” efter Gladiatorsvängen. Visst har man vetat att vår värld funkar så, men man slutar ju aldrig förvånas…
Jag vet vilka som är mina närmsta vänner, som funnits där länge & som alltid finns där, no matter what. Det är några stycken som står mig SÅ nära & det är just dem jag kommer lägga extra energi på framöver.:)
Man har många fina människor/vänner omkring sig, men bara några av dem är mycket speciella och helt ovärderliga. <3

På väg in till jobbet nu…stan. Ser fram emot detta lite extra idag då jag har kunder som jag inte sett på ett bra tag, kunder som krigat på på egen hand och nu ska få visa upp sitt verk.;)
Sen har jag även några goa tjejer som alltid gör min dag genom Sin närvaro på våra träningspass!:)
Jag tokgillar verkligen mitt jobb, ångrar inte en sekund mitt yrkesval & inte heller att jag tog steget & blev egenföretagare.:)
Kan verkligen rekommenderas om du gillar människor, träning/hälsa & utmaningar.;)

Ha en solig & grym dag allesammans!