Solskensdag!:)

Idag kommer bli en kanondag, det känner jag på mig!:)
Hade det inte varit för alla smågangsters här i ÅB så hade dagen kanske tom kunnat bli SUPERBRA!

Att vakna av solsken i mina ögon är ju den bästa starten på dagen man kan få, speciellt när man vet att man har semester!

Sitter nu & väntar på min underbara teamtjej Jannie: http://jannieeriksson.myshowroom.se/ som kommer hit för en morgonpromenad & formkoll inför SM.:)
Därefter ska jag träffa ”Hunken”, som han så fint kallas, en man över 60år som vill tävla på FF & därför behöver lite tips & fix nu innan. ”Hunken” tränar på vårt konkurrerande gym här i ÅB (Friskis & Svettis), men tror nog inte det dröjer speciellt länge förrän han hamnar hos oss.;)

Sen blir det att packa ner de båda männen i ribben och speeda in till Hammarby Sjöstad för en fika hos mina sponsorer Betterbodies.
Deras nya lokalen är SÅ snygga och ligger verkligen på bästa läget i Sthlm med vattnet precis utanför fönstret!:)

Sen susar vi vidare ut på havet för att möta upp en vän till Lasse som ska bjuda oss på middag på hans båt, kan vi ha det bättre? Njae…tveksamt.;)

Ja just det! Dessa ligister som har hållit oss vakna hela natten…
I natt strax efter kl 01.00 vaknar vi av en smäll, Lasse flyger upp ur sängen varpå jag gör likadant smått oförstående på vad som händer…
Vårt thaihak runt hörnan (favorithaket) har för andra gången på 3 dagar fått rutorna inslagna & blivit plundrade på kassa och sprit.
Lasse är inte den som lägger kudden över huvudet och somnar om, utan han springer ut med kläderna på halvsvaj och försöker hinna upp ligisterna. Men de var då redan långt därifrån på sin moppe.:(

FY FAN!!…säger jag bara! VARFÖR?!!
Dessa snälla människor förtjänar inte att ni sk-tungar saboterar och förstör för dem som försöker göra livet bra för oss andra!
Nästa gång åker ni dit, det kan jag garantera!

Nä, nu ska jag fokusera på att denna dagen ska bli grym!

<3