Nyttig viktökning.

När jag fick reda på att jag skulle vara Med i Gladiatorerna som ”Ice” så insåg jag även att jag vid det tillfället var en av de minsta/lättaste gladiatorerna.
Här var det helt plötsligt inte viktigast längre att ha en toktrimmad kropp med ränder & rutor överallt. Även om min kropp är hyfsat van vid att va i OK form året runt, & den trots detta är stark & presterar på träningspassen, så står den ändå inte emot en kropp på >10kg mer som dundrar rakt in i mig i flera km/tim.

Mitt uppdrag efter antagningen var att lägga om min träning & äta galet mycket. Jag äter MYCKET i normala fall & jag skämtar inte om jag påstår att jag nog åt mest av alla kvinnliga gladiatorer under tiden i K-stad. Men jag var tvungen för att det skulle bli någon skillnad på min vikt..

När jag kom till K-stad första ggn vägde jag 58kg & när inspelningarna började 2 1/2 vecka efter det vägde jag 61.8kg. Nästan 4kg hade jag lyckats ta mig upp.:)
Och det är första ggn jag vägt så mkt i den formen jag hade just då. Förr var jag OFF på den vikten.
Viktökningen behövdes i Gladiatorlekarna, annars hade jag nog känt mig ganska ledbruten idag.

Idag, efter att man kommit hem och tillbaka i sina vanliga rutiner igen, så vill kroppen gärna tillbaka & stabilisera sig på den vikt den är van att ligga på.
Men jag har gett mig 17 på att behålla något kg + nu under juni/juli medan jag tränar på ordentligt. Kroppen och formen känns bra på den här vikten jag ligger på nu (ca 60-61kg).
Tyvärr funkar det fortfarande inte för mig att ladda upp dagsfärska bilder, men jag lägger upp 2 dagsformbilder på facebook ifall ngn vill se hur kroppen ser ut nåt kg över min normala ”off-form” (som brukar ligga på ca 59-60kg).
Då kanske ni undrar vad jag väger när jag tävlar? Tävlingsvikten brukar hamna på 55-56kg.

I augusti blir det diet igen (6v) för en plåtning jag har i mitten av september, så jag har ca två veckor till på mig att äta mycket och träna hårt.:)
Sen blir det lite striktare kost, men fortsatt hård träning.;)

Idag blev det sovmorgon, efter Dr Albans kalasande igår, en båttur med pojkarna, lunch på sjön och nu precis ett avklarat rygg- & magpass på gymmet.

Passet kördes tungt idag och det blev följande övningar:

– smalt latsdrag 4set
– koncentrerat brett latsdrag i maskin 4set
– hantelrodd 3set
– latsdrag i cablecross 6set
– 100 crunch i magbänk
– 100 crunch i magmaskin
– 100 crunch med 10kg i ½ brutalbänk

KLART!;)

Skönt och roligt att köra ryggen tungt, I love it! <3

Nu väntar kött på grillen, färskpotatis, sallad, frska jordgubbar med vanilj- och hallonkesella.

Trevlig kväll gott folk.

Och Kronprinsessan: GRATTIS! <3

Bild 402062