Åland

Nu ger jag mig iväg till Åland för ett dygns avkoppling med L & hans syster med familj. De har hyrt en stuga vid vattnet, mys!:)
Ska verkligen försöka vila & koppla av dessa två dagar för sen vet jag att det blir full rulle när vi kommer tillbaka.

Även om jag har två veckor kvar på semestern så blir det en hel del jobb hemifrån kommande vecka. Mannen ska iväg fyra dgr & då kommer jag passa på att förbereda höstens jobb, formkolla teamtjejerna som går på diet inför div tävlingar, göra alla onlinejobb för de websidor & Magazine jag jobbar för, bokföringen samt försöka hinna beta av lite onlinekunder.
Att vara ledig för mig är inte ordagrant LEDIG, det kan du nog som ”egen” aldrig riktigt vara. I alla fall inte i mitt arbete. Utan ”att vara ledig” för mig är att inte arbeta med kunder ”face to face” (inga PT-klienter på gymmet).

Jag ska även smygstarta dieten när jag kommer hem. Egentligen hade jag tänkt dra igång den 1/8, men eftersom jag vet att det kommer vara en del trevligheter som kommer hända denna & nästa vecka så drar jag igång lite tidigare så kan jag slappna av med gott samvete då det väl är fest.;)
Det är också ett bra tillfälle att köra lite dietliv när mannen inte är hemma, då vi är rätt duktiga på att mysa med gosaker hemma på kvällarna.;)

Min smygstart kommer bestå av mer cardioträning & lite renare mat. Fr.o.m. 1/8 blir det strikt kost utöver vissa helgdagar.
Idag blev det dock bara en morgonprommis med lilleman eftersom vi var tvugna att rulla hemifrån redan 07.30 för att hinna med färjan.

Men!
Dieten drar ju inte igång förrän tisdag!;)

Trevlig söndag gott folk!

Train hard & Stay hard!;)