En vecka kvar…

Nu har snart 4 veckors ”semester” gått & jag har en veckan kvar.
Dock är jag nästan aldrig ledig fullt ut när jag har semester då jag har en hel del jobb som måste skötas oavsett sol, regn, semester eller ej. Exempel på dessa jobb är coachingen av de teamtjejer som ska tävla under hösten, skribentjobb för Magazine & websidor, bokföring, planeringsjobb inför hösten & div event som sammanfaller under min semester.
Men allt jag gör tycker jag om & det är nog inte alla människor som kan säga så om sina jobb. Så därför ser jag mer min semester som en trevlig bonus när det väl finns utrymme för det.:)

Om två veckor så är det SM i AF & SM-kval för F, BF, CBB & BB. Där har jag två tjejer som ska upp, en i AF & en i BF. Båda två är grymma tjejer & har varsin vinst på scenen med sig i bagaget.;)
Den här helgen har min underbara vän & teamtjej, Jannie Eriksson, fått ansvaret att coacha på tävlingen. Jannie är ju dessutom en jätteduktig make up artist så tjejerna kan va helt lugna ang den biten på tävlingsdagen. Kommer gå kalasbra!

Är ni sugna på att anlita Jannie för ngt ev. fotouppdrag, tävlings eller event så kollain hennes blogg, där ni även kan nå henne: http://jannieeriksson.myshowroom.se/

Nä, om Man ska ta sig i kragen & Dra till gymmet snart kanske? Har en del måsten som bör vara klara innan mannen kommer hem idag:
– bokföringen
– 2st dieter
– sponsbeställningar

Kanske bäst att få dessa klara först…
Skönare att träna i lugn & ro sen utan stress av att veta att det ligger en massa fix hemma & väntar på en.
Idag blir det bröst & axlar, kanske lite mage också, som ska plågas i gymmet.:)

Men först: lunch!