Storfrämmande på gymmet!

Idag hade vi öppet hus på gymmet, vilket vi även har i morgon, och då fick gamla och nya, samt icke medlemmar komma och provträna i gymmet och på alla pass vi har.
Det bjöds på dricka och frukt, hälsotester gjordes, massage gavs och vi hade även storfrämmande på besök.:)
Anders Graneheim, en av landets största inom branschen gjorde oss sällskap under dagen och höll även i en föreläsning där han bl.a. pratade om träning, kost och motivation.
Anders Och jag har en väldigt lika syn på mycket när det gäller kosthållning och träning för resultat, likaså den mentala biten, vilket jag fick bekräftat ännu mer idag på föreläsningen. Skönt att veta att ens åsikter om ”back to basic” faktiskt håller än i dag.:) För inte kan väl en kroppsbyggare och hälsoprofil som denna, med denna fysik…

Bild 403102

…som tävlat i både SM, NM, EM, Olympia m.fl. med bl.a. vinster och placeringar i de flesta ha fel?;)

Jag vet att alla uppskattade besöket mycket och gärna hade önskat att han stannade ännu längre, men när det var ynka minuter kvar till tåget skulle gå hemåt Sundsvall fick Anders snabbt avsluta sin föreläsning (som redan då varat i 2½ timme) för att rusa vidare.

Nästa gång får vi ordna boende för mannen så vi kan få mer kvalitetstid av honom.;)

TACK Anders från oss alla. <3

I morgon är en ny dag med öppna dörrar för alla träningssugna, medlemmar som icke medlemmar. Även ni som bara är nyfikna på hur bra, stort, nytt och snyggt gymmet har blivit sen grabbarna tog över är självklart också JÄTTEVÄLKOMNA!
Kom förbi och insup lite inspiration! Eller varför inte testa på mitt & Micke Spreitz ”Gladiatorpass” kl 14.30!;)

Välkomna!