Up Date!

Medan övrig vänner här borta sover (vi svenskar i teamet, de andra festar fortf ute på gatorna) så sitter jag klarvaken i sängen och e sur på kroppen min som inte vill sova!:(
Klockan är 05.30 här bort på morgonen och jag har väl varit vaken sen en timme tillbaka…

Japp, så började mitt blogginlägg igår morse, som jag aldrig hann skriva klart. Men det kunde lika gärna varit idag, vaknade av mig själv med tuppen i morse så denna morgon väntade jag inte in Micke (vi tränar på mornarna medan de andra sover) utan gick och körde lite på trappmaskinen innan han lunkade in på gymmet vid 6.30-tiden.

Skönt att ha ngn som dietar och faktiskt vill hålla sin träning här borta, trots sena kvällar och tidiga mornar.:) Jag vill gärna röra på mig innan jobbet drar igång på mässan här och eftersom jag är så morgonpigg så passar det bra att få det gjort innan jobbet. Micke, som ska köra SM, måste också upp för både träning och cardio så det är ju ett perfekt sällskap!

Bilder från vår träning under veckan kommer framöver, filerna var tydligen för stora för att de skulle kunna föras över till min dator.:( Skyller på muskelberget Micke.;)

I torsdags hade vi som sagt fotning för Betterbodies och det vara jag, Cici, Roddy, Micke & Paulin som plåtades på Gold´s gym i Las Vegas.

Bild 403200

Sara, vår maketjej, är inte bara grymt vacker och supergo utan hon är även en star på att göra oss fina.;)

Bild 403203

Bild 403206

En av mina outfit´s:

Bild 403201

Bild 403209

Bild 403208

Swedish Fotness egen VD him self kollar resultaten av bilderna.

Bild 403211

Paulin in action:

Bild 403207

Igår var det jobb på mässan för hela slanten och där träffade vi en hel del profiler, proffs, svenskar och annat kul folk (i Gasp- & Betterbodieskläder!!). Det märks att Gasp och Betterbodies börjar få sitt namn på kartan även här borta nu.;)

Nej, nu e det dags för mig att fixa det sista innan limon (ja, ni hörde rätt…vi åker limo till jobbet här borta!;) Chefen har insett att det är billigare att ta alla i en limo istället för 3-4 separata taxibilar) hämtar upp oss för ytterligare en dag på mässan.
Ikväll blir det finalerna och sedan efterfesterna på det…får se hur mkt en annan orkar hänga på, har ju en plåtning kl 10.00 i morgon bitti.

Kram på er!
<3