Turnébussen är på rullning…

Nu är vi en god bit på väg, iaf halvvägs till Lund, & humöret i vår buss är på topp!:)
Med mig har jag Coachkollegan Micke, Maria Eriksson, Ali Kazemi & Jenny Ståhl. Tung & dyrbar last!;)

Känns tryggt att dela bil med de äldre i gänget, ”luuuugnt & fiiiiiint”.:) Dessutom är det ganska trevligt & intressant att dela erfarenheter med de som har varit med typ en generation längre än många andra i den här branschen.
Maria t.ex. var en av deltagarna av första gänget av ”Talangjakten”, samtidigt som min sambo Lasse.:)

Vi har precis gjort att ”typiskt matstopp på Mc D”. Inte det bästa, men nu är det atleterna som är prio ett & mat & annat nödvändigt för oss coacher går skötas när det finns utrymme helt enkelt. Det viktigaste är ju att det finns toaletter på de ställen vi stannar på, för här snackar vi klippkort på toan för det här gänget! Det kallas vätsketömning gott folk.;)

Haha…signaleras precis om toastopp här!! Haha…

Väl framme kommer vi installera oss på våra rum, sen kl 18.00 är det inregistrering, mätning & vägning. Efter det följer ett Teammöte för alla svenskar & sen är det fix & föreberedelser inför morgondagens tävlingar så som färgläggning, matintag, sista formkollen & VILA.

I morn börjar dagen med BF, sen CBB & BB Damer, sen CBB & BB Herrar. Det som är skönt denna tävling är att resp klass körs klart helt & hållet inkl prisutdelningen innan nästa klass dras igång. Vilket innebär att de som tävlar slipper vänta i flera timmar på en ev finalomgång som brukar ligga i slutet av dagen annars.:)

När alla tävlingar är över i morgon så är det bankett & avslutning.

Nästa gång ni hör av mig så har jag antagligen X antal medaljer att skryta om.;)

Håll tummarna för vårt svenska landslag nu!
<3