Mycket att se fram emot!

Jag är faktiskt FRUKTANSVÄRT TRÖTT!! Får man säga så?

Jo, men det är jag iaf…:) Fast värre var det igår, då kunde jag somna stående vart jag än befann mig!
Men jag var duktig, jag gick och la mig iaf ca 2 timmar tidigare än vanligt igår så idag är en piggare dag.:)

Tiden rullar verkligen på i en hastighet som skulle få hastighetskontrollerna att dra på blåljusen, detta självklart pga att det är så mycket roligt som händer omkring än. Nordiska gick av bara farten, och som jag nämnde så utklassade våra duktiga svenskar rejält!
GRATTIS ALLA igen!

Nu blickar jag framåt och det kommer hända mycket i mitt liv de närmaste åren. Jag har en del nya, större projekt att starta upp, som kommer göra mig tvungen att ge avkall på en del annat. Men jag tror och hoppas att det bara kommer bli till det bättre. Jag blickar iaf framåt med förväntan och längtan.:)

Jag kommer berätta under tidens gång vad det handlar om men kan redan säga som så att jag kommer ta en anställning på ett av Sveriges största företag i branschen (bara deltid) med en helt ny tjänst som de innan inte haft på företaget innan. Berättar mer framåt, men det ska bli JÄTTEroligt!

Sedan ska Team Forever Fit utvecklas och kommer därför se lite annorlunda ut inför år 2012.

Bild 398305

Det kommer bli en ännu större satsning på Teamet och min Coachingroll.
Vilket jag verkligen vill jobba mer med, just coachandet!

Ni kommer även få se mig i några offentliga sammanhang under nästa år, ett av dem vet nog de flesta om redan som är Gladiatorerna.

Mitt arbete inom resandet kommer utvecklas och troligtvis även öka under 2012…

…& inom kort har jag en ny titel att ”titulera” mig med.;)

Ja, det var lite av det roliga framöver….men ni lär ju få veta vad som händer allt eftersom.;)

Sen vill jag bara tacka de underbara människor som nominerat mig till årets branschtävling ”Guldhjärtat”!!

Guldhjärtat, arrangera av Strong Events, delas från 2011 ut för behjärtansvärda insatser i träningsbranschen under det gångna året. Då till personer och företag som arbetar med hjärtat, för att ge medmänniskor en bättre hälsa och en väl fungerande kropp.

Jag har blivit nominerad i kategorin ”Årets Förebild!” & ”Årets PT”!!
Jag är alldeles RÖRD vänner!!
TACK SNÄLLA!
<3<3<3

Bara nomineringarna i sig bevisar att det finns några av er där ute som uppskattar all den energi och arbete som man lägger ned. Uppskattning är värt mer än alla pengar i världen!
Det är detta som driver mig vidare att utveckla mig, mitt arbete och dem jag arbetar med.
<3

Även vårt gym i Åkersberga, ”Gym & Motion” har blivit nominerat som ”Årets Klubb” mot bl.a. stora gym som Sats, Friskis etc. STORT!

Om ni vill engagera er och lyfta fram de NI tycker är framstående i branschen (Klubb, PT, Förebild, Websida, Gruppträningsinstruktör), ge de lite cred & motivation för att fortsätta arbeta så hårt för alla ER där uta så gå in och lägg din röst i respektive kategori på:

http://fitnessfestivalen.se/index.php?ID=64

Bild 433955