Dagens ros!

Jag har så många fina, underbara och omtänksamma människor runt omkring mig som alla har en viktig del i mitt liv…

Jag kommer dagligen uppskatta någon av er här i bloggen & på så sätt visa min uppskattning till vad ni är och gör för mig. <3

& bara för att jag väljer någon eller några just idag eller i morgon så innebär inte det att just dessa människor betyder mer för mig än någon annan. Det finns ju flera av er där ute som ALLTID är nära mig och otroliga änglar.:)

Idag vill jag dock ge två rosor:

Mor & Kjelle: för att ni ALLTID finns bakom mig, i motvind och medvind, i glädje och sorg. Ni är min största trygghet.
Ni finns alltid ett samtal bort, ni bryr er om min lilla familj så otroligt mycket (älskar Zeke:)) och ser alltid till att vi mår bra.:*
LOVE YOU! <3<3<3

Bild 458404

Bild 458405

Igår hade jag en jättetrevlig kväll med Vera, min goding från Åkersberga. Vi möttes upp och tog racern (mercan) in till Frihamnen och kollade liveinspelningen av Idol tillsammans med Jesper Hussfelt, Micke Spreitz och hans alla sötaflickor.:) MYS!

I pausen innan utröstningen så gav vi oss och åkte tillbaka till ÅB där vi avslutade kvällen med ett glas & lite skvaller på MM. En helt perfekt och lagom kväll.:)
Tack vännen! <3
& Tack Jeppe för att du gjorde detta möjligt.:)

Bild 458406

Bild 458401

Bild 458403

Bild 458402

Idag har jag också fått äran att umgås med fina vänner omkring mig…
Var inne en sväng i stan nu på kvällskvisten och åt på Helene´s krog, ett av de absolut bästa mathaken jag vet, med söta Carro.
Nästa gång blir det mer än en middag vännen.;)

Bild 458407
<3

Nu tänder jag ljus här hemma för alla viktiga människor som funnits i mitt liv…

Kram!