Två dar kvar….

Nu är det inte långt kvar av långa arbetsdagar… Eller rättare sagt, det är två dagar kvar med crazy-schemat. Sen blir det en ganska fullproppad fredag, men med div roliga saker + julbestyr.
Jag ska bl.a. få lite behandlingar, träna ben med Johan (han har bett om det!), handla de sista klapparna & ha julmys med skinkmacka & glögg på kvällen.:)

glogg.png

På lördag är det verkligen julafton, det är ju helt galet!! Och inte mycket till snö får vi ha heller…:( Hoppet väcktes ngt igår då snön kom, men kommer den för att stanna? Tror knappast det va.:(

Träning har fått slängas in där det funnits utrymme i schemat, vilket inte varit så mycket den sista veckan. Som tex. idag då jag hann med endast TVÅ övningar för framsida ben emellan några kunder. Jag skyndade mig igenom 6set benspark + 6set benpress med TOTAL FOKUS på muskelkontakt.
Får se hur resultatet av detta känns i morn…

Har ni svårt att underhålla er träning under julledigheten? På grund av motivationsbrist? Svårt att ta sig till gymmet?… Läs i så fall detta:

Inte behöver du dra ett likhetstecken mellan julledigt och träningsledigt?!! Det finns väl inget bättre tillfälle, än ledighet från jobbet/semester, att lägga lite extra krut och prioritera lite mer tid på din egen träning? Egentid, har du hört talas om det? 😉 Inte behöver du ta dig ända till gymmet för att underhålla din styrketräning, du behöver inte ens packa träningsväskan!

Jag ska hjälpa dig med ett träningsprogram som du lätt kan köra igenom på 30min i hemmet eller vart du än befinner dig på din semester.

Om du kör igenom detta program 2 ggr varje vecka nu under julen så kommer du inte tappa något i styrka eller muskleuthållighet under den tid som du är ifrån gymmet. Och du som ännu inte kommit igång med styrketräningen alls, passa på nu och ta detta som en skön rivstart full av energi som julmaten gett!

6d1b8b68fdc0a029bd4dd0050656d1b2.jpeg

Vill ni ta del av passet?
Gå i sånt fall in på: http://www.fitnesscross.se/?/?p=index.php&p=ahlson
.php&page=4456

Dock behöver ni nog ett VIP-medlemsskap för att kunna ta del av träningsprogrammet.

9a3eae49669954812c7345ac76413015.jpeg