Startskottet har gått!

Då var premiären avklarad av Gladiatorerna och jag tror att vi hade en hel del TV-tittare med oss. På måndag får vi veta den exakta tittarsiffran, spännande..:)

Vi gladiatorer, utmanare, producenter, programledare m.fl. samlades på Oleary´s i Gamla Stan (som drivs av Gladiatorerna egna domare Ladho) för att gemensamt titta på premiärprogrammet och äta lite mat.

Jag & Jeppe började eftermiddagen med ett träningspass (han träna, jag coacha) innan vi tog en ”fördrink” hemma hos honom. Han bor bara så SJUUUUUKT fint. Jag gillar din lgh killen, MYCKET!;) Kolla in bara detta…

013.JPG
014.JPG
023.JPG

Ja…det var bara en del av lghn, vill inte visa hela hans hem för hela världen. Men det råder ju ingen tvekan om att han har en ganska unik lgh med bl.a. en jacuzzi mitt i ”typ” v-rummet.;)

Efter detta begav vi oss till Oleary´s för att möta upp de andra, alla var inte där tyvärr med vissa.:)

033.JPG

Prime and Toro…
026.JPG

Iceeee & Priiiimeeee..
027.JPG

En av kvällens huvudpersoner.
030.JPG

Hussfelt & våran pressman David.
035.JPG

Vår publikvärd & allas Gry.
034.JPG

Me and Hypahypa…;)

Många fler var här och kvällen var riktigt trevlig. Dock kom jag hem mycket senare än vad som var planerat…suck, inte lätt att ta sig till Å-berga från stan alla ggr. Men Jeppe, bästa, han fixar och donar för lilla Ice. Du är GULD killen!:)
Jag drog iaf hem när alla andra drog vidare ut på stan, mycket duktigt av mig tycker jag.

Har lite att stå i här hemma idag, packa, städa, fara runt en massa, lite jobb…skönt att få vakna upp i hyfsat lagom tid då.

Håller just nu tummarna för L som är iväg & tävlar med hojen, första tävlingen detta år och fick ett meddelande från honom redan INNAN tävlingen hade dragit igång att ambulanshelikoptern redan hunnit dit…
Usch, be careful vännen.

Nu ska jag baka lite, städa lite mer & packa ihop mig. Blir det träning idag, så blir det träning SENT!

Ciao!