Ny bil!

Idag fick jag lova att klippa navelsträngen till min lilla pärla SLK 230:n…
Men istället införskaffade jag en ny ”Gocart”.;)

A1.jpg

En sådan här.:)
(dock inte den som är på bilden)

Dagarna rullar på i det vanliga tempot och som ni märker har det varit lite stiltje här i min blogg…det blir så ibland. Ibland tar händelserna runt omkring en i livet mer tid än vanligt och då får man prioritera. Men var inte oroliga, jag försvinner inte, bara andas lite emellanåt.;)

Efter helgens tävlingar så har ens eget sug börjat smyga sig på lite grann… Jag som trodde jag nästan var klar med tävlandet då jag nästan blivit lite som en ”Coachmorsa” istället..haha… Men jag har alltid velat upp någon mer gång på scen, och nu faktiskt mer än på länge. Finns nog flera orsaker till det faktiskt…
Det kommer dock inte ske än på ett tag, lovar att meddela om och i så fall när det kommer att ske.:)

”Plötsligt så händer det…” brukar det ju så fint heta. Och ja faktiskt, så var det för mig med den här gången. Jag har lärt mig ngt som jag aldrig någonsin trodde att jag skulle lära mig…
Att äta tonfisk på burk!! Kattmat har denna ”gegga” varit för mig innan, men nu….ja, det kan ju faktiskt vara ätbart. Men fortfarande bara ätbart, tar nog ett tag innan jag kommer kunna påstå att jag gillar det lika skarpt som kyckling. Har iaf kommit på ett jättesnabbt, enkelt och hyffsat ok gott snabbmatsalternativ med tonfisken:

– ½ burk tonfisk
– 150g minikeso
-.½ burk majskorn
– kokt mathavre
– salt & peppar
– wasabi

Blanda ihop de fyra första ingredienserna & värm i micron, salta och peppra efter smak och tillsätt lite wasabi i maten.:)

mathavre-220x220.png

Körde ben här om dagen och det gick faktiskt grymt bra, om man får säga så själv trots att man lever i Sverige där man bör passa sig för allt man säger.
Körde fyra tunga övningar innan benen sa helt stopp:

– benspark: stege upp till 70kg (6reps)
– raka marklyft: stege upp till 100kg (3reps)
– benpress: pyramid med en topp på 350kg (6reps)
– liggande lårcurl: stege upp till 55kg (8reps)

Haft joooooordens träningsverk i mina stackars hamstrings nu i flera dagar, blev tvungen att gå till stans bästa massör Daniel idag för att få bort lite slaggprodukter ur benen. Tror de mår mycket bättre i morgon.:)

Ni som ännu inte gått in och röstat på er favoritgladiator, GÖR DET! Ingen blir gladare än vi och TV4-produktionen då de ser att Gladiatorerna engagerar.
Här har ni länken:
http://www.tv4.se/gladiatorerna#pd_a_6093178

ice badar.jpg

Dags att sova nu, lätt att man sitter uppe alldeles för länge.
God natt.<3