Tom i huvet…

..är precis vad jag känner mig just nu & har gjort idag. Shit, blr inte riktigt lika många knop gjorda då.

Men det är tur att man har så många fina människor omkring sig då som drar en vidare och trycker på en framåt.:) Love you!!<3

019.JPG

Trots att huvet inte riktigt var med mig idag på benpasset med Johan så tog jag mig igenom det ganska väl, inga världsrekord med 40min tunga reps blev det iaf:

– 6set benspark: stege upp till 70kg
– 4set knäböj (”as to the grass”): 40/70/80/80kg
– 5set benpress: 100/180/220/300/330kg

böj bb.jpg

Kort pass då jag hade tidsbrist, klämde in detta emellan två kunder.;)
Tack Johan för att du får mig att kriga!

Avslutade arbetsdagen med att hålla mitt och Lenas X-fitnesspass själv för alla träningstokar på Gym & Motion (goa Lena är i fjällen och skidar).
Dom är SÅ grymma som pallar dessa pass!! Mitt mål när jag sätter ihop dem är att INGEN ska kunna klara hela passet utan att i så fall ordagrant krypa ut ur hallen. & vilka krigare de är, helt underbart att se!!

JAg ska blicka framåt nu, finns mycket att se fram emot den kommande tiden. Bla. middag med fina vänner i morn kväll, Better Bodies Atlet-jippo på lördag och sen vidare på UFC-gala/festen.

ufc-sverige.jpg

Söndag mys igen med godingar, nästa helg har jag blivit erbjuden att få åka med till Åre…ska jag eller ska jag inte? Har egentligen mkt som måste röjas här hemma, men hur ofta tar man sig friheten att åka iväg tre dagar egentligen (då det INTE gäller jobb)?
Dessutom borde jag kanske åka upp en gång till den här säsongen med tanke på att jag ev kommer börja samarbeta med några parter där uppe framöver. Hm….vi får se hur det blir. Känner jag att jag har energi kvar och att skallen är med mig så why not?

Veckan efter är det föreläsning i Sundsvall om motivation & målsättningar bl.a. & sen ett event med stiftelsen ”Min stora dag” i Uppsala med bl.a. Micke Spreitz.:)
Känns så bra, roligt och värdefullt att vi kan vara med och påverka andras liv till det bättre, att få andra att inspireras och framför allt bli glada och må bra. Hur mycket är inte det värt, i jämförelse med allt annat här i livet? Att få ett leende av en annan människa kan väl knappast få någon att må sämre iaf?:)

MinStoraDag är en insamlingsstiftelse som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina önskedrömmar. Varje år insjuknar hundratals barn i Sverige i sjukdomar med en svår livspåverkande, inte sällan livshotande, diagnos. MinStoraDag mål är att ge dessa barn någonting underbart att drömma om när dagarna är långa och behandlingarna tuffa.

Stiftelsen MinStoraDag, som grundades år 2000 på initiativ av Claire Rosvall, samarbetar med samtliga Universitetssjukhus i landet samt med samtliga barn- och ungdomskliniker. Det är läkarna som identifierar vilka barn som ska få en dröm uppfylld.

Verksamheten är uppbyggd på frivillig och volontär basis. Idag finns över 270 volontärer spridda över landet som med stort hjärta och varmt engagemang ger av sin tid och kunskap. Stiftelsen drivs med hjälp av bidrag från stiftelser, företag och privatpersoner och har ett 90-konto övervakat av Svensk Insamlingskontroll.

Stiftelsens beskyddare är H.K.H. Prinsessan Madeleine och trogna ambassadörer är Martin Timell,Tobbe Blom, Johan Ernst Nilson och Amy Diamond.

msd-logga-copy-476x500.jpg

Nej…nu måste jag nog sova. Ska utmanas av en fighter i morn med hans typ av träning, haha…. Kan ju bli intressant.;)
Sen blir det även ett besök på hos min underbara frissa Elif på Salong Aura ( http://salongaura.se/), KI, lite businessärenden, några onlineprojekt och ja…sen har nog den dagen gått fram tills middagen.:)

me.jpg

Godnatt vänner!