Så lite kan göra så mycket…

ALLA, precis ALLA kan skänka några minuter av sitt liv, några tankar, kronor eller lite engagemang. Det finns INGEN som kan säga emot mig på den punkten!

För varje dag som går & för varje gång jag får möjligheten att stötta något av alla projekt som pågår där ute för att hjälpa hjälplösa, sjuka el hemlösa så inser jag mer & mer hur lite det behövs av oss andra för att hjälpa dessa människor mot ett mer värdefullt liv.
Man glömmer lätt bort omvärlden i jakten på egen lycka, jag har ett ganska bra exempel på det från min föreläsning igår:
På frågan om vad som var ”ett perfekt liv” för åhörarna svarar en man:
Mitt liv hade varit HELT perfekt, men tyvärr saknas det en enda sak…
Var på jag frågar (fast jag redan vet hur svaret kommer låta): vad är det du saknar?
Han svarar: ett jobb.
Här går vi andra och klagar på småsaker som att kläderna sitter trångt, att det är smutsigt hemma, att man är lite sliten & trött.
Den här mannen hade antagligen dött för att få arbeta sig trött, att ha kläder som Sitter skit bara han har ett jobb!

Eller som idag då vi fått möta BARN som Kanske bara har DAGAR kvar att leva…
Vi ska vara glada för det vi har, för att vi mår bra & har vänner & familj som älskar oss. Jag blir iaf mer & mer medveten om värdet att uppskatta varje ny dag & njuta av det vi har & LEVA i nuet! Om jag inte har alla rätt, lyckas med allt eller har en sol som skiner på mig varje dag så vet jag att det kommer en ny dag i morgon.:) & hur den blir kan du bara styra själv…
Dina tankar styr din inställning & din inställning styr hur du kommer hantera sitt liv, idag, i morgon & i framtiden.;)

Kram på er!