LADDAD!

Nu KÖR vi!!!

Sitter hemma vid datan och planerar min närmsta framtid med jobb och träning. Idag har vi ägnat halva dagen åt att testas och ha roligt på GIH inför nästa säsong av Gladiatorerna, och det är så gott som helt klart att vi är back i rutan i säsong nr 2.;)
Det enda som kan ändra på detta, vad vi fått höra nu iaf, är om vi går och skadar oss eller om TV4 ändrar sig…och ja, då är det ju inget att göra ngt åt.
Om TV4 inte vill ha oss då är det bara att acceptera läget, även om det vore riktigt trist nu när vi kommit så här långt.

Det kommer bli en del förändringar inför kommande säsong och förhoppningsvis bara till det bättre…mer om detta framöver. Men jag kan lova er att ”Ice” kommer fortsätta att vara ”Ice” med sitt långa blonda hår.;)

ice.jpg

Under min närmsta tid framöver så kommer jag bli tvungen att prioritera min egen träning framför allt annat och detta kommer innebära en hel del mindre jobb eftersom jag annars brukar jobba 150%.
Det kommer inte bli lätt att försöka justera i mitt arbetsschema, speciellt med mina PT-klienter.. Men jag MÅSTE, så please ha förståelse.
Får se hur det blir i almanackan…

Det var iallafall sjukt roligt att träffa alla gamla Glad´s idag igen och jag tror detta kommer bli en bra ny säsong. Alla är supertaggade och mår bra, så vad kan gå fel?:)

Ska spåna vidare på mitt träningsupplägg nu…men är det någon rugby/handbollstränare el liknande som vill hjälpa ”Ice ” att bli av med sina ”pjäxor” hon springer runt i på arenan (attackbollen) så maila mig ASAP så får du garanterat ett projekt att arbeta med, men ett positivt, envist och garanterat utvecklingsbart sådant!;)
Helene@foreverfitsweden.com

Have a GREAT Saturday!

ice badar.jpg