Träning som känns!

Nu rullar träningen på…& det känns kan jag lova. Man vaknar aldrig helt utvilad, utan mer av en klubba i skallen känns det som. Eftersom man måste jobba som vanligt och ändå försöka hinna med den nya träningen så måste varje tillfälle till vila prioriteras.
Då hjälper det ju knappast att man har grannar under sig som tycker det är helt fantastiskt att ha disco 24/7 på absolut högsta volym! Jag börjar allvarligt tro att de går på nåt där nere, för de är f-n ALLTID vakna och rockar loss som om de inte visste nåt annat!!! Så det spelar ju egentligen ingen roll hur duktig jag försöker vara med sömnen, för varje gång jag lägger mig i sägen så är det som att trycka på en knapp: DISCO, DUNKA DUNKA!!! Jag får börja lägga madrasser runt sängen ifall jag skulle studsa ur den pga basen.
Suck…snart får jag väl börja bli en sån där jobbigt & gnällig ”grannpolis”…

Igår tränade jag ute i ÅB med Maxen & Crille, ben stod på schemat och det fokades mer på framsidan samt en del spänst/explosivitet/snabbhet emellan de tyngre övningarna.

Passet:
– 4set frontböj
– 3set liggande lårcurl
supersetat med:
– 3set upphopp med gummiband
– 3set utfallsgång med hantlar
supersetat med:
– hopprep
– 4set sittande leg extensions
supersetat med:
– 4set konc. spänst-utfallshopp med bakre fot på bänk
– 10 vändor snabba fötter upp för en trappa

= SVETTIGT!!

På em drog jag och Jenny (Kitsune) till klättercentret i Solna och klättrade av 2timmar. Börjar gilla det här med att klättra mer och mer nu faktiskt då vi tvingar oss upp på väggar som vi egentligen inte klarar av. Det blir en sån kick när man tillslut och ÄNTLIGEN faktiskt tar sig upp för en sådan vägg!:)

blogg, glads 043.JPG

Idag har det varit jobb fram över lunch på Swedish Fitness, sedan ett försök att sova några minuter efter jobbet. Vilket inte lyckades pga återigen mina grannar under mig som verkade tycka att discot skulle börja redan kl 14.00 idag. Vadå, det är ju valborg!!:S

Jenny och jag testade iaf senare ett Crosstraining-pass på Sats Fridhemsplan: GRYMT bra och roligt! Svetten fullkomligt forsade under passet! BRA träning säger jag bara för er som inte testat!;)
Jag håller ju själv sådana pass ute i ÅB på gymmet där, men när man inte lägger upp passen själv så vet man ju inte vad man har att vänta sig & då blir det tufft kan jag lova!
Ni som är sugna på att testa den här typen av träning, kom ut till Gym & Motion på torsdagar kl 19.00 & testa mitt & Lenas pass!:)
Dock måste ni gå via mig först för det är alltid överfullt och en kölista på ca 30-40pers varje torsdag… Men ni kommer garanterat få känna att ni lever!;)

Efter Crosstrainingen så skulle Jenny träffa en tjej och nöta lite dips så då passade jag på att träna lite armar, dock med en påfyllnadsdrink (från UN) i magen som intogs emellan de två passen…

Armpasset blev så här:

Triset av följande 3 övningar:
– 4set sittande hantelcurl
– 4set stående stångcurl
– 4set dips

– 3set push down med stång i cable
– 4set bicepscurl fr sidan i cable (”arnolds”)
– 4set press ov.f. huvud med stång i cable
– 6set dips
– 3set inåtrotation (axel) i cable

Ett helt OK & tidseffektivt pass.:)
Sedan promenerade vi vidare till Sats Odenplan för att möta upp boysen som hade tränat ben (i ca 3 timmar!!) för att sedan ta oss hemåt. Gänget for vidare hem till J & P, men jag var galet hungrig + trött så jag ville bara landa här hemma i soffan… Jobbar tidigt och hela långa dagen i morgon med klienter i ÅB så sängen hägrar faktiskt ikväll, trots valborg.

stark.jpg

BUT: I´m feeling STRONG!;)