F-n!!!

Jag stör mig så (ursäkta språket) j-a mycket på när uppkoppling eller datan inte vill!!! I stort sett Hela mitt arbete styrs ju av en fungerande stor med ett fungerande nät! & detta har nu inte funkat de senaste dagarna.:(
Så tyvärr får ni stå ut med blogginlägg utan bilder för tillfället… & även ni som väntar på mailsvar etc kan få vänta ngn extra dag, ledsen…:(

Igår blev jag inbjuden på ett av Rickard Nordstrands ”fightpass” ute i Nacka, grymt svettigt, grymt kul & grymt inspirerande pass! Like it! Tycker grabbarna från ”The Voice” (Martin & Jakob) skötte sig bra på passet dom med.;)
Efter lite kundjobb, benträning & vår C.F-klass så teamade jag med L på hennes BP-pass. Sjukt jobbigt när man inte är van vid konstant högreps-/mjölksyraträning en timme i sträck! HELT FÄRDIG efter gårdagen.

Idag startade jag dagen med att punktera knät på KI, var lite orolig över en knöl som jag hittat, men läkaren lugnade mig med att jag kunde lägga ner min oro & börja sova gott om nätterna igen. Bättre att kolla upp saker & ting en gång för mycket än inte alls.;)
Efter detta rev jag av ett snabbt egenkomponerat C.F-pass på bästa gymmet ”Gym & Motion”:
Startade med 1km lätt joggning…därefter 4varv av följande:
– 10 chins
– 10 push ups
– 2 vändor snabba fötter upp för trappor
– 2 vändor upp & ned i rep
– 10 konc axelpress med kettlebell
– 400m sprint

Sen PT-kunder & sen hemåt för att ladda om för nästa pass: rygg med fokus på chins på Odenplan. & jo visst har det blivit chins idag, trasiga blåsor i händerna it is!

Hela dagen har fokats på att ”lura” min söta vän Jenny som fyller 30år om några veckor. Vi lyckades grundlura henne totalt genom att vi + hennes syster & bästa vänner surpricade henne hemma med tacos- & glassmiddag!
En liten lätt påfyllnad idag med andra ord.;)

Nu åter hemma på soffan, trött i knopp & kropp…
Helgen är ett oskrivet blad än så länge, men hoppas på bra rräning, häng med Goa vänner & ett fungerande nät.:)

…zzz…<3