Ett sista test!

Tiden går fort när man har kul…
Ja, detta är verkligen ingen myt. Tiden har bara rusat fram de sista månaderna & jag har hunnit vara i Dallas, NY, Finland & Fuerteventura på bara 5 1/2 vecka! & på tisdag väntar Las Vegas…

image.jpeg

Det första jag ska göra när jag vaknar på ons morgon där borta är att bege mig upp i the red mountains, till vattenfallen där, igen tillsammans med George Kontaxis för en ny plåtning.
George är en helt fantastiskt duktig fotograf som förra året tog dessa bilder på mig:

image-1.jpeg

Får se hur årets resultat blir…

Sen väntar arbete på Mr Olympia tillsammans med mina sponsorer Better Bodies. Med oss denna gång har vi atleterna Rabi, Jannika & ”lillsyrran” Jossan.:) Kommer bli grymt kul!

Detta blir mitt sista ”test” på dieten, att balansera allt, planera allt & lyckas hålla formen på bästa möjliga sätt då SM väntar runt hörnet bara fyra dgr efter att jag landat i Sverige igen sen.

Under tidigare dieter har jag inte behövt bry mig alldeles för mycket om någon riktig tömning/laddning då jag varit ”stageklar” veckor innan tävling. Men denna gång så ser allt annorlunda ut… Formen finns här även denna gång, men att ha arbetat flera dagar stående på ett expo 24/7 + att ha en flygning på ca 15tim bara några dagar innan tävlingsdagen är långt ifrån optimalt.

Jag ser hela den här långa perioden av resor, jobb & diet som en liten ”utbildning” för mig själv, en erfarenhet, som förhoppningsvis mynnar ut i ett lyckligt slut.:)

Body Fitness är en bedömningssport & jag vet att jag kommer stå på scen med många av Sveriges absolut bästa BF-tjejer, både veteraner & ”Up coming girls” så det kan gå PRECIS HUR SOM HELST! Det enda jag själv kan påverka är hyr jag själv kommer se ut & visa upp detta på bästa möjliga sätt. & detta är, utan att låta klyschig, mitt mål denna gång: att vara i min absolut bästa form just den dagen jag ska stå på scen, göra mitt absolut bästa där & då & ha ROLIGT!:)
Är jag nöjd med mig själv när jag kliver ner från scen så spelar det andra mindre roll faktiskt. Jag har andra mål efter detta som väntar runt hörnet.;)

Regnigt idag…hösten är på väg. Men I like it, gillar att få mysa in mig i varma kläder, mysa med filt & tända ljus i soffan om kvällarna & bara få ”vara”.

bild.JPG

Hösten ger lite mer utrymme till lugn & ro i mitt liv, inte lika mycket resor, formtoppningsuppdrag & sociala happenings som kräver att man ska fara runt så mycket. Mer middagar & mys hemma.:)

En PW i regnet kan vara väldigt uppfriskande det med!;)

Idag väntar en dag full av dejter med några av mina fina teamatleter. Vi ska kolla av formen, posera & stämma av allt inför sista veckan innan SM bla. Så de känner sig lugna, eller kanske mest för att jag själv (coachen) ska känna mig lugn, innan avfärden till Vegas.:)

Önskar alla en fin dag!
Den blir vad du gör den till.;)