Det känns i hjärtat!

I morse kom våra SM-framträdanden ut för första gången. Både förbedömning & final med T-walk och prisutdelning.
Det var första gången jag såg mig själv live från SM 2012.

Jag har redan sen jag sett bilder från tävlingen insett att jag helt tappade poseringen i förbedömningen, till min STORA irritation!! Men jag vet vad det berodde på så detta kommer INTE hända igen. Min kropp har en förmåga att få ngt form av adrenalinpåslag precis innan jag ska kliva upp på scenen, det händer VARJE gång jag tävlar och då börjar mina ben skaka ngt helt sjukt mkt! Jag kan inte påverka det, det spelar ingen roll hur lugn jag är i övrigt, det bara händer.:(
Under förbedömningen på SM så skakade benen på mig HELA tiden och inte så lite heller, vilket ledde till att det var svårt att vara avslappnad i resten av kroppen även om jag var coollugn i skallen. Jag ser nu att det påverkade min posering MYCKET i förbedömningen vilket är trist att se då jag själv är så petig med just den biten av framträdandet.
http://www.youtube.com/watch?v=__6sGuluP2k
Men det blev iaf bättre till finalen och under T-walken kände jag mig lugn och bekväm igen.:) Även om jag har saker att förbättra där med.;)
http://www.youtube.com/watch?v=10Z6GCb5Sxk
Man kan aldrig bli helt klar och perfekt med ett scenframträdande enligt mig själv, finns alltid småfix att justera.;)
Finalronden kändes iaf bra och jag hade så himla roligt på scen!:)
http://www.youtube.com/watch?v=18sCgh870d0
Det kändes i hjärtat mitt när jag såg detta nu, för första gången live… Jag kan fortfarande inte riktigt ta in det, tårarna är nära. Detta var/är verkligen stort för mig, SÅ glad.:)
Och det stöd jag hade av alla er där ute, alla ni som satt i publiken och hejade…ni fattar inte vad det gör för en när man står på scenen!
TACK!<3

1348.JPG