Min dag i bilder, text & recept!

Som jag nämnt tidigare så har kroppen, & även skallen, känts trött & seg vilket resulterade i ett beslut om en påfyllnadsdag.
Formen under veckan har som ett resultat av tröttheten varit klen, trycklös & vätskig. Detta är ett mycket vanligt tecken på behov av energi.
Allt handlar om att lyssna på kroppen & behandla den därefter om man ska orka ligga på topp & hela tiden nå resultat.
Jag har gett mig själv tre sovmornar utan väckarklocka denna vecka & dessa dagar vaknade jag 12.30 (!!!), 8.30 & 10.30! Nu jan ni ju förstå vad min kropp försökte säga mig.;)

Efter två av mina sovmornar såg min form redan bättre ut, vätskan började släppa. (Bilderna nedan)

bild 1.JPG

bild 2.JPG

Dagen igår började iaf med en mysig långprommis i regnet med ”Lill-Sis” Jossan. Vi såg ut som två disktrasor när vi kom tillbaka, men så länge man har rätt sällskap så känns vädret oväsentligt.:)
Ett träningspass hos Dimman på Delta gym väntade oss senare på dagen. Vi körde igenom armarna hyfsat snabbt (blev mkt socialsnack med Dimman då det var väldigt länge sen jag var där sist):
Alla övningar supersetades 2 & 2.
– bicepscurl fr sidan i cablecross
– pushdown med stång
– sittande hantelcurl
– konc. pulldown med handtag
– sittande bakåtlutad hammercurl
– press bakom nacken i maskin

Passet avslutades sedan med lite posering i deras ”poseringsrum”, bra med speglar där man även ser ryggen.:)

bild 3.JPG

Framöver,& ffa fram till tävlingen, kommer det bli en del pass hos Dimman, han är en sån här supergo människa som sponsrar mig med det.:) Det kan ju inte bli bättre då jag både kan lägga en del poseringstid sär + att man har en expert med ”domarögon” som vakar över en.;)
Innan gymmet hann lite arbete utföras hemma vid datorn samt detta storbak av kladdkakor!:)
Jag är i stort sett uppvuxen på kladdkakor så väck mig mitt i natten & jag rör ihop en utan att blinka!
Mor min är absolut BÄST på dessa godheter så jag antar väl att det ligger i generna.;)
Fördelen med dessa kakor är ju att de kan varieras hur mycket som helst & igår valde jag göra dem med en topping av vit choklad, mjölkchoklad & kokos.

image.jpeg

Recept för 1 kaka:
– 3ägg
– 3 1/3dl socker
– 6msk kakao
– 3tsk vaniljsocker
– 150g smör
– 2dl mjöl
– 1/2-1tsk salt
– valfri topping

175grader, ca 20min.
Ta ut kakan lite innan den är ”klar” så blir den så där ”äckligt kladdig”.;)

Tillbaka till kvällen…
Efter träningen hos Dimman blev det thai- & sushibufe på Kinamuren. Var ju bara tvungen att testa Detta ”omtalade” ställe (bla Miss Isakssons favorithak i Sthlm på hennes ”fyllnadsdagar”). & japp, det passade mig som handen i handsken som älskar just den här typen av mat. Dessutom tycker jag sån här mat är perfekt att fylla på med då det är ren & bra mat utan en massa ”junk”. Det är ju ändå kvalité vi ska boosta kroppen med.

image-1.jpeg

Trots dessa ord om kvalité så unnade jag mig igår både lite efterrätt & en morotsmuffins från 7-eleven (som jag f.ö. längtat efter i veckor nu) till bion som fick bli avslutningen på den här underbara dan.:)

image-2.jpeg

Filmen som jag & Jo såg var ”Savages” & jag kan varmt rekommendera den. Den hade ”lite av allt”: action, råhet, sex, love, drama…

TACK ”little-Jo” för en kanondag!
<3