Du väljer själv!

När min kropp rasa ihop i torsdags natt så infann sig en tanke ganska snabbt: NEJ!!! Inte nu!!! När som helst annars, men INTE NU!!!!
Med två veckor kvar till tävling så kändes det just där & då rent ut sagt förj-igt…
Men efter att den värsta smärtan, febern, sjdsymptomen lagt sig & jag började tänka lite mer klart så har jag nu valt att se det på ett annat sätt.

image.jpeg

Du kan inte påverka allt som händer i livet, & tur är väl det. & en sak har jag lärt mig under alla de år som jag arbetat med kroppen som ”verktyg” är att man måste vara rädd om den. Du har bara en kropp & ett liv & det är bara du själv som väljer, eller iaf kan påverka, hur du vill må, leva & hur länge du vill göra det.
Att lyssna på kroppens signaler & lära sig tolka den rätt kan vara ett riktigt framgångsrecept! Sällan ljuger kroppen, utan är det något som kan vilja få dig på andra banor så är det snarare det som sitter innanför pannbenet.
Jag fick garanterat en överjävlig form av influensan i helgen med en febertopp på 39.9 grader. Inte konstigt man mådde sk-t…:S
Men att den blev så illa & att vissa problem kvarstår fortf beror nog även på att min kropp börjar bli lite trött på mig nu. Det har varit många resor, mycket jobb & långa dieter pga ständigt nya uppdrag el tävlingar.
& det är nu jag väljer att se det positiva i detta. Tänk vad fantastiska våra kroppar är som säger ifrån INNAN det kan gå riktigt illa! Idrottsmän som vi är så är det ju väldigt lätt att ”bara köra på”.
Nej, jag ser den här lilla ”pausen” i dieten som en välförtjänt återhämtningsperiod, som jag i och för sig gärna önskar ta slut snart, & väljer att gå än starkare, mer motiverad & galet målfokuserad ur!:)
Nu ska jag bara ligga på rygg, samla kraft & ge kroppen energi till att kriga de sista dagarna fram till IFBB World Cup som är om 12 dagar!

image-1.jpeg

Ta hand om er & era kroppar, there’s only once in a lifetime!<3

image-2.jpeg