Vi ses på FF!:)

Då är vi på väg, ja faktiskt redan mer än halvvägs, snaaaaart framme.:)
Vi drog kl 04.00 i morse då vi ska närvara på Branschdagen på FF som börjar 9.30, lyssna på föreläsare, mingla med annat folk i branschen, byta erfarenheter & idéer. Jag är med som ”sällskapsdam” till grabbarna på Gym & Motion.;)
Haha…nejdå, detta är nog bra för en annans business också.

I em anländer mina fina teamtjejer till Gbg & hotellet & då tar jag en paus från Branschdagen för att kolla av deras form, lägga upp resten av tiden fram till tävlingsscenen gällande kosten mm.
Ikväll blir det inregistrering & därefter tillbaka till Branschdagens avslutande middag.

I morn är det dagen D!!:)
Tjejerna ska upp på scen, TFFBB ska leverera (dom KOMMER leverera) & jag ska coacha till 180% tills sista steget är taget på scenen för mina flickor.
I pausen, innan finalerna, kommer jag även finnas på stora exposcenen tillsammans med mina vänner från Better Bodies för att bjuda på en fartfylld show (kl 13.15). Det får ni bara inte missa!!!!;)
Galamiddag & fest på kvällen, längtar!!

Söndagen kommer spenderas i montrar som tillhör mina sponsorer:

image-21.jpeg

I UN-montern hittar du oss två först ut!;)

bild.PNG

image-24.jpeg

& kl 14-15 hittar ni mig även i Smartshakes monter, kom dit & kolla in alla nya snygga färger som kommit in!!!
Säger bara en sak: JUUUULKLAPPAR!!!!!!

image-25.jpeg

På söndag kommer ni även hitta mig 2ggr på stora exposcenen, dels med mitt team TFFBB (kl 13.25)& dels med mina Gladiatorvänner (kl 16.25).
Jag & TFFBB kommer berätta lite om vår verksamhet, vårt samarbete med våra huvudsponsorer, hur det gångna året varit & hur det ser ut inför 2013 etc.
Gladiatoreventet på scen vet jag inget mer om än att vi ska intervjuas. Ni har väl inte missat att vi startar igång säsong nr 2 den 4/1 kl 20.00?!;)

Hoppas vi ses vänner!

image-26.jpeg