Målsättningar är min motivation!

För varje steg jag tar, för varje handling jag gör & för varje ny dag så har jag ett mål. Du med antagligen…
Kanske inte mål rent ordagrant men en tanke som jag personligen likställer med mål.
Om du tar ett steg till vänster så är det antagligen av en speciell anledning & därmed har du även medvetet el omedvetet ett mål med detta steg.
Om du åker till affären & handlar så vet du vad du ska köpa, då har du även ett mål med vad du ska komma ur ur butiken med.
Om du åker till gymmet så har du en plan, ett mål över dagens pass. Som i sin tur kanske är en del av ett större långsiktigt mål?

bild.JPG

Jag tror på målsättningar, stora som små, långsiktiga & delmål, medvetna & omedvetna. Mina beslut grundar sig i ngt slags mål i slutändan. Det är målen som driver mig framåt. Målen får mig att vilja vidare, att kriga när det känns tungt men även njuta när man når dem. Genom att uppnå olika mål förgylls vardagen titt som tätt & man får många anledningar att trivas med sig själv & sitt liv. Det är ju trots allt bara du själv som göra dina val, ingen annan ska/kan göra dem åt dig. Så välj att göra saker du mår bra av, saker som ger dig livsglädje & lycka. Då är också målen roliga att eftersträva, det är då de blir min motivation.:)

image.jpeg

Vad jag har för mål idag, just här & nu inför den närmsta framtiden är ännu ganska oklart…
Jag känner fortfarande på hur olika tankar & målsättningar känns i min kropp och i mitt sinne, vad vill jag idag? I morgon? I sommar?
Jag är faktiskt mer oklar med mina målsättningar för den närmsta tiden än för om ett par år framåt… Jag får helt enkelt återkomma om mina tankar.
Ett som är säkert är att jag just nu behöver fokusera starkt på något ett tag. & detta fokus kommer ligga på 3saker:
– social tid med nära & kära
– alla projekt som dragit igång i företaget nu
– en liten formtopp inför en kommande plåtning i mars

image-1.jpeg

Ta hand om varandra & framför allt, ta hand om dig själv!
Mår inte du bra så här ingen av dina nära det heller.<3