Next goal!

Nu är det läge att ta tag i nästa mål!
Efter min sista tävling, IFBB WC i Bulgarien, så har jag gett mig själv & min kropp tid att vila, återhämta sig samt även slappna av rent konstmässigt en hel del.
Detta har varit välbehövligt då höstens tempo med tävlingar, jobb, resor & annat varit långt över det normala under en ganska lång period.

Nästa mål är inte ett VM, men ändå ett sånt pass viktigt mål så att jag inte kan ”ta formen för givet” & bara glida in mål.
Målet är ett fotojobb & datumet för detta är satt till den 16/3.
Formen behöver inte vara tävlingshård men eftersom detta är bilder som kommer användas & cirkulera under hela 2013 i olika sammanhang så vet alla, som känner mig, att jag själv inte vill/kommer göra ngt halvdant.;)
Oftast brukar aldrig ett fotojobb komma ensamt heller, utan det brukar dyka upp ett par stycken uppdrag till när folk vet att man ändå ska vara i form.
Mer om detta längre fram…

Jag klev i måndags tillbaka in i min ”tunga” träning igen, efter att ha testat DTP under drygt en veckas tid.
Det har hittills känns kanon & jag har fått leva med en träningsvärk som heter duga i stort sett dagligen.:)
Gårdagens tunga pass bestod av endast tre övningar ben:

bild.JPG

– 6set knäböj (ass to the grass)
– 4set hacklift (ass to the grass)
– 4set utfall i smith (fokus säte)

Redan igår kväll kom träningsvärken i sätet vilken nu börjat sprida sig ut i övriga delar av benen. Fasar för hur benen kommer kännas ikväll.:S

Som sagt, dietstart på måndag…då har jag knappt 7veckor på mig att fixa till formen.
Kan kanske tyckas rätt lång tid i mitt fall då jag varken är i helt fantastiskt dålig form just nu el behöver vara ”tävlingshård” på fotningen. Men det finns två orsaker till att jag tar god tid på mig denna gång:
1. Varje helg fram till måldatumet har jag ngt uppbokat som innebär att jag kommer få bortse från dietkost & en hel del träning. Detta är saker som resor, event & sociala aktiviteter som jag inte vill välja att avstå ifrån. Dessa roliga ”happenings” på helgerna kommer även innebära tuffare tag med dieten på vardagarna.
2. Jag vill inte behöva stanna upp i min utveckling träningsmässigt & tappa 7veckor av målinriktad träning pga ett energiunderskott som skulle krävas vid en kortare & mer intensiv diet.
Div fotojobb & andra event/uppdrag som kräver en ”tight form” kommer & går när man minst anar det. & ska man då hela tiden lägga ner sin målinriktade & tunga/intensiva träning under flera veckor pga en tokstrikt diet så kommer man aldrig hinna utvecklas i sin muskelutveckling el. övriga träning.

Under helgen kommer en plan för dessa 7veckor läggas, men innan dess har jag ett helt fantastiskt dygn framför mig tillsammans med en av mina fina vänner:
En SPA-helg på Grand Hotell här i Sthlm som inkluderar behandlingar, shopping, vinlunch, relax, middag på Riche & en avslutande söndagsbrunch. Så vem vet, vi kanske ses ute i vimlet ikväll.;)

Men först ska jag göra mig förtjänt av detta genom ett tungt ryggpass på gymmet om några timmar.;)

image.jpeg