10-veckorsprojektets 3e helt fantastiska resultat!

Denna kvinna hade nr 4 i startinlägget:
https://www.body.se/bloggar/helene-ahlson/20130111
/10-veckor-till-en-halsosam-frisk-och-snygg-livss
til

Kvinna
Startvikt: 100kg
Slutvikt: 82,3kg
Mått:
– Bröst St (start): 114,5cm, Sl (slut): 107cm
– Midja St: 105cm, Sl: 93cm
– Navel St: 114cm, Sl: 95cm
– Höft St: 121,5cm, Sl: 109cm

En kvinna som, så många andra, ”jojo-bantat” med varierat resultat men alltid fallit tillbaka till utgångsläget.
Idag är hon ”bara halvvägs” på sin resa, det finns inga tankar att ens se tillbaka på sitt ”forna jag”. Blicken är fokuserad framåt & målet för henne är väldigt självklart & tydligt!;)

bild 1.JPG
bild 2.JPG
bild 3.JPG
bild 4.JPG

Personens egna story:
”Nu är vår 10-veckors startsträcka slut. Dessa 10-veckor har varit en stor vändpunkt i mitt liv. Har fått in träningen som en självklar del i vardagen och har alltid i bakhuvudet vad jag ska äta. Kan unna mig vin och godsaker på lördagen eftersom jag vet att jag gjort det jag ska under veckan. (utan att ha dåligt samvete) Har fått nya underbara vänner och känner att jag motiverat många andra till att tänka om med kost och träning. Det är en riktig sporre. För det är så. Kan jag, så kan alla!!
Min vikt och hälsoresa är långt ifrån klar men jag har i alla fall kommit halvvägs.:)

Är så otroligt glad att jag fick och tog denna chans. Det har blivit en vändpunkt i mitt liv. Tränar idag ca 5 gånger i veckan & kommer fortsätta att köra med Helene en gång i veckan vilket känns skönt. Har jag frågor så har jag alltid ett proffs att vända mig till.

Det har varit upp och ner så klart. Att lägga om hela sitt liv så här har varit kämpigt vissa perioder, men stödet av familj, vänner, gruppen och inte minst Helene och Lena har varit otroligt. Hade aldrig klarat hela resan utan allt detta. Tack! <3

Fick ett armband på alla hjärtans dag av min dotter. På en berlock står det ”Inget är omöjligt”. Det har varit mitt mantra under den här perioden när det känts tungt. För det stämmer, Vill du så går det.

Har haft otroliga resultat och är sjukt stolt över mig själv. Men jag har kämpat för varje cm och kg.

Nu börjar livet med fortsatt kontinuerlig träning, bra kost och nya underbara vänner.

Verkligen STORT tack för att du presenterade detta för mig Helene och ni andra, får ni chansen så tveka inte. En investering för livet.”