Får inte klaga!

När vädret utanför fönstret ser ut så här!

bild.JPG

HELT FANTASTISKT!:)

Men däremot finns det en del hjärnspöken i skallen just nu ang formen.:(
Bara 13dgr kvar tills jag står på scenen & helst bara 7dgr kvar till JAG vill känna mig klar för detta..kan bli tufft…

Tur att jag har så fina människor omkring mig som stöttar & supportar på vägen.:)
En av dem, Maria Eriksson-domare & mkt framstående BF-atlet, ska jag umgås med idag. Vi ska träna ihop på Gumse Gym lite senare idag. Det känns bra att få ”hänga” lite med henne, hon har ett sånt otroligt ”lugn” i sig som brukar smitta av sig.:)

Igår var jag hos några andra goingar i V-ås, min fina teamcoach & vän Frida Bålefalk & hennes sambo samt Fredrik Carlsson som kommit att bli lite som mitt ”bollplank” under mina dieter.:)
Samtidigt var min ”Lilla Sis” Jossan på besök hos en annan hjärtevän, Carina, i V-ås! Haha…ibland går man om varann helt el hinner helt enkelt inte vara överallt på en & samma gång. Bara Miss Duracell, Carina, som kan det.;)

Jag längtar verkligen till avfärd mot EM nu. Även om jag inte är klar för scenen idag så hoppas jag att jag kan känna detta när vi väl åker.
Det är ett så stort & helt fantastiskt gäng som åker denna gång & representerar Sverige så bara resan i sig kommer garanterat bli ngt att minnas!:)
Tävlingen är mer en ”bonus”.;)

image-106.jpeg

Jag & min ”Lillebror” Mr Hancic i Bodyutgåvan som kom i mars. Omni har tur kanske det finns ngt nr kvar ute i butik nu innan Aprils nr kommer ut.;)
Ett 10 sidor långt repotage om oss, våra liv bakåt & framåt, träning, kost, tävling etc..

Kram på er!
<3