V-ås, nästan en stad jag skulle kunna flytta till.:)

Visst har jag mina syften med dessa helgturer till V-ås nu under dieten.
Bolla psyket & form med Fredrik, se till att jag nöter poseringen tack vare Frida, utnyttja bästa ”bentränargymmet”…
Men det som får mig att gilla staden mer & mer gör varje gång jag kommer dit, & sakna den mer & mer för varje gång jag lämnar den, är alla fina & Goa vänner jag har där. & för varje ny sväng jag tar mig dit så är jag minst en ny vän rikare.:)

Idag var det fullt hus när jag anlände Ironsport, så jag började med en date med Fredrik i lugn & ro bakom stängda dörrar. Vi kolla formen lite, fixade tävlingsfärg (kommer ha precis samma som på World Cup sist) & bollade lite tänk kring sista veckans upplägg.
Även om jag alltid kör mitt eget race när det kommer till tävl.dieter etc så är det skönt att bolla dessa tankar med en klok vän som Fredrik. Han känner mig väl & säger alltid rätt ut vad han tycker & tänker. & det är en av anledningarna till varför jag bollar med honom, inget ryggdunk bara REN sanning!;)

Efter vårt möte väntade lite Posering med söta Teamisen Frida. Är ni intresserade av dagsformen får ni kolla min instagram: heleneice, där en poseringsbild fr dagen ligger uppe.

Sen ett bröst-vadpass med sällskap av en av mina ”nyfunna vänner” i V-ås, Patrik.

bild 1.JPG

Han tyckte tydligen vi skulle dra till med en ”benflex-bild”! Jaga…& hur f-n gör man det då???!! Det var en ny erfarenhet för mig..haha..
Jag som tyckte jag varit duktig & lyckats utveckla mina ben ngt, men där sjönk det rätt i backen kan jag lova!:o

bild 2.JPG

En lugn promenad i solen fick avsluta dagens fysiska aktiviteter. Grymt väder som man bara inte kunde motstå!!!

bild 3.JPG

På väg hem till Niclas & Frida åkte vi förbi den hyfsat nyöppnade Gymgrossistbutiken där Amir numera styr rodret. Han var innan detta ansvarig för Sthlmsbutiken där jag var en flitig gäst, mest för att snacka strunt med personalen. Men eftersom Amir valt att ta sitt pick & pack & flytta till en annan stad så har mina besök i Sthlmsbutiken dessvärre uteblivit.
Det var iaf grymt kul att se dig igen vännen & butiken är kanon!:)
Shoppade loss på lite goda bars (till efter EM) & soclerfria såser/syrups till kött, pannkakor & glass.:)
Ytterligare en anledning att besöka V-ås mer framöver.

bild 4.JPG

Nu checkar jag ut för ikväll & lägger mig i soffan framför TV4 & hockeyn!;)