Today is the final day!

image.jpeg

Sitter här på balkongen i solen i Santa Susanna & har fortfarande inte förstått att lilla jag ska stå på finalscenen på EM i em!!!
Detta är så sjukt, så galet & så HELT FANTASTISKT att jag helt enkelt har svårt att ta in det!
Startfältet igår var helt crazy, SÅ grymt bra & fina tjejer från hela Europa. 18st var vi i min klass & det var första ggn på länge man fick uppleva en ”elimineringsrond” igen (när topp 15 tas ut efter första svängen på scen & sedan börjar bedömningen på ”riktigt” igen).
Jag vet att jag aldrig stått mot ett sådant här motstånd förut så att vara en bland de första 15 som gick vidare fick både mig & Stina Telhammar (som tävlar i min klass) att hoppa högt av lycka!:)
Men nu när det är klart att man är vidare till dagen final, att man faktiskt är en av topp 6 i Europa rinner tårarna återigen ned för mina kinder…

image-1.jpeg

Mitt senaste år har varit helt impulsivt, helt oföutsägbart & helt overkligt! Aldrig, aldrig trodde väl jag att jag skulle hunnit med ett SM-guld, WC-guld & nu en EM-final inom loppet av 8 månader! & ingenting har varit planerat, bara impulsivt…

Hur det än går ikväll på finalen så är jag redan världens lyckligaste!
Den här resan går, även den, till historien. Vi är ett jättestort & helt fantastiskt gäng som åkt hit tillsammans, som tävlar, umgås, myser & njuter ihop! Solen skiner, alla är glada & medaljerna bara REGNAR över Sverige här på EM!

image-2.jpeg

Jag har några av mina absolut närmsta vänner med mig på resan: Eleonore, Carina & Maria. & sedan resten av den fantastiska brudligan, grabbkåren & förbundet. You are all the best!<3

image-3.jpeg

Det absolut bästa & mesta som känns i hjärtat just nu är att både Elli & Stina är med mig i finalen, alla vi tre är vidare!:)

bild.JPG

Så ikväll blir det DISCO på finalscenen!!!;)

image-4.jpeg