Glädje, tårar & party med Mr Jones!

Min resa…

image-110.jpeg

Jag vet inte vart jag ska börja för att detta inte ska sluta i en hel roman…el om jag ens ska lyckas få ett avslut på detta inlägg, denna otroliga & lite smått overkliga (för mig) ”saga”…

Återigen har jag kastat min in i en helt oplanerad resa som även denna gång avslutades på bästa möjliga sätt. Jag undrar hur många gånger till i mitt liv jag ska få säga ”att detta var bästa resan ever!”
Efter viss övertalning av min fina ”turnévän” Carina Isaksson så hoppade jag på tåget mot EM i Bodyfitness för 6 veckor sen.

image-113.jpeg

6 veckor kan tyckas kort tid för en tävlingsdiet, & ja det var det. Men jag är en människa som drivs av utmaningar i livet & detta kunde inte komma mer lägligt. Det var bara att ta på sig ”stålhjälmen” & se målet!

”Time flies” när man har kul sägs det & det är PRECIS vad den gjort!
Nu står jag här igen & frågar vad som väntar mig härnäst…
På 8 månader har jag hunnit med tre tävlingsdieter som givit mig ett SM-guld, ett World Cup-guld & nu även ett EM-brons. Jag har fått se delar av världen som jag annars kanske aldrig skulle sett, har fått nya vänner för livet både inom & utom Sverige, lärt känna mig själv & min kropp ännu mer & insett värdet av att va tacksam & lycklig för ”det lilla” & inte ta ngt el ngn för givet här i livet.:)
För aldrig hade väl jag trott att jag idag skulle sitta på min balkong & säga ”vad hände?!!”

image-114.jpeg

Jag får berätta någon annan dag om själva resan i sig, om jag får tid & tillfälle.
Men jag måste tacka vissa viktiga personligheter etc som stöttat mig dygnet runt, i vått & torrt & som faktiskt är en stor del i att jag genomfört alla dessa satsningar:
– Min älskade familj!

image-115.jpeg

Vad skulle jag göra utan er??!! Ni är mitt allt i livet. Mamma, du & Kjelle är mitt viktigaste stöd i alla val jag gör i livet. Älskar er!
Bröder, far, Zeke…love you 2!❤

image-116.jpeg

– Mina fantastiska, absoluta närmaste flickor.

image-117.jpeg

”Little Sis”, du finns alltid vid min sida oavsett tid på dygnet. Vet att jag alltid kan räkna med dig & du med mig. Nu är det min tur att ”lyfta” dig fram till SM-scenen.;)

image-118.jpeg

Lena…du kom in som en lika oväntad surprice som alla dessa fantastiska händelser i mitt liv för några år sedan & sen har vi varit ”ett”. För mig behövs det bara ett enda ord för att beskriva dig: GLÄDJE!:)

image-119.jpeg

Elli, Elli, Elli… Hur lik kan man vara någon??! Vi tar orden ur mun på varann konstant, tänker likadant, agerar likadant & tom drömmer samma drömmar!
Nu är det du, jag & fest med Mr Jones i framtiden!❤

image-120.jpeg

Maria & Carina, mina inspiratörer, förebilder & trygga vägledare. En coollugn & en smått hysterisk men båda två har ni kommit att bli otroligt viktiga & värdefulla i mitt liv.❤

– Mina största stöttepelare & bollplank, mina tryggheter & kloka män: Lasse, Fredrik, Nober & Arne. Ni är mina hjältar! TACK snälla för att ni kompletterar mitt liv med era kloka ord, era svar på mina frågor & stöd i tid & otid!

– Alla i förbundet som trott på mig & gett mig dessa möjligheter. Skulle aldrig åka iväg på dessa stora tävlingar utan ert stöd i ryggen. Är SÅ otroligt tacksam & stolt över att få representera Sverige vid dessa stora mästerskap.

– Detta landslaget med domare, coacher, atleter mfl. Fantastiska personer & många nya vänner for life!
Hoppas på lång & trogen fortsatt vänskap! TACK för en grym resa!

– Alla kunder & vänner runt omkring mig som stöttat, peppat, följt & hyllat mig.
Alla ni där ute som jag egentligen inte känner, men som jag på nåt sätt ändå ”känner” via FB, blogg & IG. Ni som följt & peppat & som ALLTID varit vid min sida på dessa resor.
Utan er, ingen Helene!❤

– Mina fantastiska sponsorer:
Better Bodies: ser alltid till så att jag har de snyggaste, skönaste & senaste träningskläderna på mig. Finns inga andra alternativ!

Ultimate Nutrition: backar upp min hårda träning & stundtals väldigt strikta konsthållning så jag alltid kan känna mig lugn över att min kropp får den återhämtning som den behöver. Högkvalitativa kosttillskott.

Anita på Skrädderi & Design: DU är FANTASTISK Anita!!! Mina dräkter är makalösa & allt tack vare dig!! Min senaste bikini är ett väldigt populärt fotomotiv för folk runt om i världen just nu.;)
Man känner sig som en vandrande diamant i dina bikinis.:)

Smartshake: smartaste uppfinningen ever inom branschen! SÅ glad att jag fått vara med på er resa redan från start! & otroligt tacksam för allt stöd ni ALLTID ger mig.

Celsius: orkar ALLT tack vare er!;) Leverans på sekunden gör att man aldrig behöver känna sig orolig.;)

Salong Aura (Elif): Tjejen bakom Ice’s långa blonda hår.:) Tror Elif är den absolut bästa frisören för oss blondiner!! Eller, hon är SÅ grym på allt. Dessutom otroligt duktig på att hitta nytt, tufft & utmanande för hennes kunder. Hon får oss kunder att våga & aldrig bli besvikna!

Gym & Motion: BÄSTA gymmet i huvudstan! Stöttat mig & mitt team sen grabbarna tog över stället.:)

Gumse Gym: Gett mig fri tillgång till träning alla dagar i veckan. Otrolig stöttning & pepp av ägaren Micke med familj.❤

Solna Sol: avkoppling, brun & fräsch..:)
Ett av få solarier i Sverige med kortbetalning, dygnetruntövervakning & de största & bästa solbrändares i landet! Helt klart värt ett besök!

– Mitt egna team: Team Forever Fit by Better Bodies. Ni är BÄST!! & nu är det er tur!;)

image[9].jpeg

Jag tackar ALLA inblandade för ytterligare ett fantastiskt inslag i mitt liv & antar att detta inte var sista gången ni fick höra av mig!;)

bild.JPG