SKKF’s Summercamp!

För alla er som någongång har som mål att tävla inom branschen, är aktiv, varit på Tammer Camp & älskat det el bara vill lära mer om sporten, branschen, träning, kost etc eller vill ha en grym helg med socialt häng med nya & gamla vänner, bra träning, roliga fysiska aktiviteter, god mat & mycket skratt!
Detta är definitivt något för er.;)

image-142.jpeg

image-143.jpeg

På Högbobruks otroligt fina naturområde, det är så otroligt fint, finns det mestaman kan önska för en lyckad helg med goa vänner.:)
Du har beachvolleynät, en strand, minigolf, grill, fina nya & fräscha stugor att bo i, gym, restaurang…& mkt, mkt mer. Tror jag bara hann se en bråkdel av vad stället har att erbjuda under min dag med gänget igår.

bild 1.JPG

Jag var på plats för att hålla en föreläsning om vad en elitsatsning inom sporten innebär för mig med allt vad det innebär (tävling, kost, träning, On/off, jobb, genen Bodyfitness etc).

bild 2.JPG

image-144.jpeg

Innan jag skulle fortsätta dagen med en workshop om posering så passade det perfekt med lite pausfika för att fira in nationaldagen.;)

image-145.jpeg

Mätt i magen fortsatte vi med en kortare föreläsning om just poseringen vid BF & därefter praktiskt demonstration & träning av detta.

image-146.jpeg

Tjejligan (debutanter som veteraner) guidades av mig, Petra Kardell & vår ordförande i SKKF (Sv. Kroppskulturförbundet) & även erfaren domare Per Sundström medan boysen tuppfäktades bland tyngdlyftarracken.;)

image-147.jpeg

Önskar jag kunde stanna hela helgen ut men nya event väntar. Så nu är man bara hemma & vänder för att idag ta flyget ner till Malmö.
Invigning av Ahmads nya Fitness butik i morn där jag, Christoffer Nober & Angelica Mielczarek kommer finnas på plats hela dagen tillsammans med många andra profiler.:)
Ett coachmöte med en teamatlet direkt efter butikseventet. & sedan förhoppningsvis lite träning (om jag blir bättre) på Ahmads gym + lite skönt häng förväntas i morn kväll med ”brorsan”, Nober, innan flyget tar mig tillbaka hem på söndag igen.

image-148.jpeg