Sommarlov!:)

Nu är sista jobbet som innebär ”att hålla formen” (foto-/tävlingsform) gjord. Ett fotojobb för Body Magasin med grymma Seth Janson som fotograf.:)

bild.JPG

”Sethan” är fantastisk att jobba med på alla sätt & vis. Avslappnad, skämtsam, medgörlig & lämnar mycket utrymme för egna tankar & idéer.
Egentligen skulle vi gjort en helt annan plåtning utomhus, men eftersom vädret inte var med oss så skjuter vi på den.

image-146.jpeg

Så det blev en ren ”gymplåtning” denna gång & detta på Gumse Gym. Gymmet är kanon för att plåta träningsbilder i & många atleter & fotografer kommer hit bla. för detta ändamål.
Gymmet är för övrigt ett väldigt fräscht, nytt & bra gym att träna på. Vikter finns det så det räcker & blir över, inspirationen sitter i väggarna & gästvänligheten är oslagbar! Familjen Gumse finns alltid till hands med ett leende på läpparna & nybakta proteinmuffins.;)

image-154.jpeg

”Gumse mom” hade bakat mina favoritsmaker dom jag fick som en överraskning när jag kom, så sött!❤

Nu är det, som sagt, inte inplanterat några fotojobb el tävlingar iaf juni-aug som det ser ut & jag ska ge min kropp sommarlov från allt vad sånt heter!:)
Återhämtning & ”Svensson-liv” väntar för miss nu ett par månader.;)

Nu sitter jag i bilen på väg ner till
Gbg där jag ska möta upp lite klienter för Coachmöten, coacha på Alströmertrofen som går av stapeln i morn & sedan försöka hinna med lite social tid med vännerna mina från Gbg.:)
Efter denna helgen så börjar så smått ”Svenssonlivet” ta sin plats…endast Tammer Camp/-pokalen som inbokat branschevent innan sommaren.

Det jag sedan har planerat in under sommaren, förutom jobb är bl.a:

image-155.jpeg

🙂

Idag blir det träning på Life tror jag, jag följer med strömmen när jag är på resande fot.
Riktigt skönt det med ibland.:)