Ansökan till Team Forever Fit by Better Bodies 2014!

loga blogg.jpg

GRUNDTANKEN:
Grundtanken med Team Forever Fit by Better Bodies är att detta ska stå som ett utvecklingsteam för Team Betterbodies (BB).
De som kommer tävla för TFFBB kommer vara atleter som vi ser besitter en stor potential att i framtiden kunna ta en plats i Team Betterbodies.
Att vara en atlet i TFFBB innebär ett förmånligt sponsorkontrakt med Swedish Fitness (Betterbodies, Ultimate Nutrition etc), vilket då även förväntas att man inte har några andra konkurrerande sponsorer när man kliver in som atlet för TFFBB.

FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG:
De som förväntas av atleten, förutom ambitionen om att tävla år 2014, är bl.a. att framgångsrikt marknadsföra sig själv, Sponsorer & Teamet via bloggar, hemsidor, facebook, instagram, intervjuer och andra sätt inom media och i det verkliga livet på ett föredömligt & engagerat sätt.
Man ska även ”leva” Betterbodies lifestyle, vilket innebär att Betterbodies kläder är det självklara valet i alla sammanhang som kan förknippas med branschen, likaså övriga av teamets sponsorer.
Ett gott ”sportsmanship”, teamkänsla och dopingfri idrott känns för oss som en självklarhet.
Vilken gren du har för avsikt att tävla i av mindre vikt.

ANSÖKAN:
Du ansöker till teamet genom att maila information om dig själv, din bakgrund & dina framtidsplaner gällande tävlingar, träning, jobb & annat som kan vara relevant inom för oss att veta tillsammans med bilder på dig själv (helkropp + porträtt). Berätta hur du lever och varför just du skulle passa som ett av våra ansikten utåt för Teamet.
Ge även exempel på hur ett samarbete med Team Forever Fit By Better Bodies skulle gynna båda parter och ge exempel på hur du använder sociala medier och hur du genom detta kan promota Forever Fit samt dess sponsorer.
Viktigt är dock att du är realistiskt och inte pratar ”drömmar & fantasier”.
Nämnd även gärna om du har för avsikt att anlita mig (Helene) som din coach gällande upplägg av kost, träning, detupplägg etc eller om du redan från början arbetar med en egen utomstående coach.

Maila din ansökan tillsammans med foton till: info@foreverfitsweden.com senast den 2 dec 2013.
Märk mailet med Ansökan Team Forever Fit By Better Bodies.

COACHER FÖR TEAMET:
Huvudcoach för TFFBB är fortfarande jag, Helene Ahlson, men kommer att ha hjälp av en eller flera hjälpcoacher framöver för att Teamverksamheten ska bli så bra & framgångsrik som möjligt.
En av dem är Frida Bålefalk, som varit med mig under detta året (2013) som hjälpcoach och även varit en av mina atleter tidigare.
En annan är Linda Hageman som även hon är en av mina gamla atleter samt varit hjälpcoach för teamet de två senaste åren.

SVAR PÅ ANSÖKAN:
Detta får ni under första veckan i januari 2014, EFTER årsskiftet.
Vänligen respektera detta, alla kommer få ett svar.:)

me frida.jpg

Helene & Frida

Vi ser fram emot ett nytt, spännande, otroligt roligt och framgångsrikt 2014!