Mot nya mål…

Bara dagar kvar nu tills vi lämnar 2013 & kliver in i 2014…
Nya tider, nya mål…de så kallade ”nyårslöftena”.
Inte för att jag brukar rista några mål & löften i sten när ett nytt år väntar runt hörnet, men på nåt sätt passar det mitt liv att brainstorma lite kring nya personliga mål just de sista veckorna på året. För under resten av året rusar dagar, veckor & månader bara förbi en & man hinner knappt minnas vad man gjorde dagen innan. Det är därför jag lärt mig att leva i ”nuet”, ta en dag i taget & alltid göra mina val från hjärtat stora som små…
Så att sätta mål som jag MÅSTE utföra nästa år är inte min melodi, jag hoppar på det som jag anser passar mig & mitt liv just där & då. Alla mina tävlingar & i stort sett allt mitt jobb har styrts så detta året, & även förra (2012), & jag har nog aldrig mått så bra & haft så roligt i vad jag gjort som dessa år.:)

Men visst, planer & tankar finns alltid.;)
Ett mål som är stående varje år & antagligen kommer så vara är att jag, både personligen & företagsmässigt, ska ha utvecklats framåt när ett år närmar sig sitt slut.
& detta mål tycker jag att jag alltid har kunnat uppnå, inte minst de två sista åren.
Tävlingar…kanske ni undrar nu? Jag får många frågor när min nästa tävling blir. Jag har faktiskt inget svar på detta. I och med att jag ”hoppar på tåget” när det känns rätt så vet jag inte ens själv när det blir. Mycket beror på hur mina jobb/uppdrag ser ut, hur kroppen känns & vart i denna värld jag befinner mig just då.
Men det skulle mycket till om ni inte fick se mig på scen igen, har ju ännu inte gjort allt jag vill inom den svängen.;)

image.jpeg

Plåtningar?
Yes, där ligger lite projekt på G nästa år. Lite nyheter, men givetvis minst en ny plåtning med G Kontaxis. Vi har pratat lite löst om Hawaii denna gång, vilket vore helt fantastiskt då den tydligen är oslagbart vackert där! Men mycket beror på tid etc…

image-1.jpeg

I övrigt har jag en del tankar & projekt på G som så länge de inte är spikade så håller jag dem för mig själv.
Några riktigt spontana saker som jag spikat är bla:
– Hoppa fallskärm, ska ha skett innan sommarens slut.
– From 6/1 tom så länge jag känner att jag behöver/vill (dock minst 3v) ska jag testa periodisk fasta. Varför då kanske ni undrar nu med tanke på att jag verkligen är en förespråkare av regelbundenhet i kosten & att tillföra energi kontinuerligt dygnet runt.
Jo, för att jag vill sätta mig in i, förstå, känna på & testa.:) Vem är jag att yttra mig om jag inte själv har testat själv? & nu är en bra tid för mig att experimentera lite i kost & träning. För mig är erfarenhet en form av utveckling & utbildning.;)
– Ska reda ut mina handleder, främst en av dem. De har gjort sig påminda i perioder sen säkert 1 1/2-2år tillbaka med ordentligt strålande smärta emellanåt. Men smärtan har sällan varit långvarig & jag har hela tiden anpassat min träning & vila vilket gjort att detta inte blivit ngt problem. Men nu förra veckan sa de ifrån. Röntgen i fredags & nu väntar jag på svar, ngt jag borde gjort för länge sen egentligen. Men som sagt, man tror man är superwoman & kör på så länge det funkar.
Träningen är därför rätt anpassad & styrd av detta just nu. Lite vila från belastande övningar etc så är man fit for fight igen!;)

Ja…det är väl så långt jag kommit i min planering just nu.
I övrigt ska jag, som alltid, ”go with the flow” & spendera mer tid med nära & kära.<3

image-2.jpeg