Mina stora supporters i min Fitnesskarriär!

Jag är lyckligt lottad som har så många fina & otroligt stöttande samarbetspartners i mitt ”fitnessliv”.
Jag väljer att kalla dem samarbetspartners istället för sponsorer då jag anser att allt här i livet handlar om att ge & få, om ömsesidig respekt & ett gott samarbete oavsett det handlar om vänner, partners, familj, jobb el just mina sponsorer.
För mig är det viktigaste att ha människor omkring mig som TROR på mig, som STÖTTAR mina val jag gör samt LYFTER mig då jag är i behov av det. & Genom att ge detta till andra anser jag är det bästa sättet att få det tillbaka.:)
Jag vill med detta inlägg tacka alla mina supporters som följt, stöttat & motiverat mig under året 2013.
SPONSORER/ SAMARBETSPARTNERS:
– Better Bodies (BB) & Ultimate Nutrition (UN), mina två huvudsponsorer under det gångna året.

image.png

Jag har varit med i Better Bodies-familjen sen år 2005 & sen några år tillbaka även haft Ultimate Nutrition som min kosttillskottssponsor (båda står under företaget Swedish Fitness).
Det finns inget annat företag el klädmärke jag hellre skulle vilja samarbeta med el leva i än just BB.:)
Kläderna är inte bara snygga, funktionella & bekväma. De har en GRYM kvalité som håller i MÅNGA, MÅNGA år!
Better Bodies är inte bara ett klädmärke i fitnessbranschen, det är en livsstil för alla oss som älskar träning & livet som hör till.:)

image.jpeg

Ultimate Nutrition har backat mitt näringsbehov då livet rusat fram i en rasande fart, nät man kanske inte alltid hunnit att få i sig allt man behövt. Även under mina dieter är UN en trygghet som står för högkvalitativa produkter som då kan tänkas behövas.

Idag kan jag stolt presentera mig som en SWEDISH FITNESS-atlet vilket innebär att jag from nu, förutom Better Bodies & Ultimate Nutrition, även kommer ha Nanox & Grenade som support på kosttillskottssidan. Detta för att Swedish Fitness distribuerar alla dessa tre märken i Norden.:)

teambanner.jpg

– Smartshake..

image-2.jpeg

Detta företaget har jag fått äran att följa & vara en del av, som sponsrad atlet, sedan de slog igenom på allvar för ett gäng år sedan!
Kommer så väl ihåg den dagen då denna lilla, till synes ganska ”enkla” lilla produkt uppfanns. Men HUR smart & bra är den inte då?! Inte konstigt att den heter just Smartshake.;)
En produkt som tagit hela världen med storm & numera finns i var mans hand, vardagsmotionär som proffs.:)
Ett fantastiskt gäng står bakom produkten & jag är SÅ glad för att få fortsätta vårt samarbete även detta år, nu än mer tightare & satsande!;)

– Anita Korpinen, Skrädderi & Design.

image-1.png

Sveriges absolut, utan tvekan, bästa sömmerska när det gäller tävlingsbikinis!
Sen första dagen jag satte min fot i hennes studio så har vi aldrig släppt taget om varann.:)
Hon är den coolaste kvinnan jag känner & hon vet PRECIS vad jag ska ha för bikini på varje ny tävling! Det spelar ingen roll om jag kommer med en egen ide, hon lyckas alltid inspirera mig till att våga lite mer. Och jag har aldrig blivit missnöjd.
Anita har även förmågan att ”se” din fysik, hon kan med sina magiska händer & sin enorma kunskap sy en bikini som framhäver din fysik till det bättre på scen.;)
För alla som söker den bästa bikinisömmerskan; här har ni henne!
Www.skradderiodesign.se
Vårt samarbete fortsätter in i 2014 & nu får även mitt TFFBB 2014 kliva in i detta samarbete med denna fantastiska kvinna!<3

– Gym & Motion

image-3.jpeg

Mitt andra hem…
Ett gym som jag har varit med från dag ett & som bara växt sig större, starkare & bättre utan att på nåt sätt tappa sin personliga atmosfär. Idag har dessutom detta grymma gym blivit två! Så nu kan vi med ganska stor säkerhet kalla oss ett av Sthlm Norrorts största & mest populära privatägda gym.:)
För mig är detta mitt andra hem, det är lugn & ro i själen när jag kliver in genom dörrarna här. Alla är SÅ välkomna, dygnet runt, oavsett person, ålder, kön el träningserfarenhet.
Att jag har förmånen att få bedriva min verksamhet hos grabbarna här, få ta hit mina vänner utifrån övriga landet, ha mina teamträffar & andra event här är ett STORT privilegie! Det finns inte bara en, utan många, anledningar till att jag mer än gärna ”pendlar” fram & tillbaka från stan ut till Gym & Motion i Åkersberga.
Tack Grabbar!<3

– Celsius

image-2.png

Energidrycken som håller mig ”alive”!:)
Eftersom jag inte dricker kaffe eller något annat som piggar upp mig så är denna boost av energi perfekt vissa mornar när dagen börjar redan 04.30, vilket de tenderar att göra rätt ofta i mitt liv. Speciellt under dietperioder kan denna lilla plåtburk vara en fröjd för ögat när man öppnar kylskåpet.:)
Favoritsaken är utan tvekan Citron-Lime, men även vilda bär har konkurrerat en hel del här på slutet. Förutom uppiggande ämnen som koffein etc så innehåller drycken även en massa nyttigheter som bla olika vitaminer & antioxidanter.
Celsius är även det ett företag som jag haft ett långvarigt samarbete med & de är stora samarbetspartners till alla mina event jag har runt om i landet, likaså till mitt TFFBB.

– Salong Aura

image-4.jpeg

Jag kan nog inte få det bättre då jag kan förena nytta med nöje genom att hälsa på en av mina finaste vänner tillika bästa frisörerna här i vårt land!
Elif som äger Salongen är fantastisk med hår, speciellt oss blondiner, & får mig alltid att känna mig som en ”sessa” när jag går från salongen.
Hon är tuff & vågad i sitt tänk & tar sig alltid den tid som behövs tills varje enskild kund är helt nöjd.:)
Färg, klipp, hårförlängning, bryn & fransar är bara ett urval av allt hon har att erbjuda.
Jag är dig alltid trogen vännen.<3

– Solna Sol

image-3.png

Även om jag inte är en storkonsument av solarier så är jag enormt glad över att ha startat ett samarbete med Solna Sol under förra året.
Att få extra ljus & energi under vissa delar av året piggar verkligen upp. & att då slippa ligga >30min för att ens märka av att man solat är ju fantastiskt! Här behöver du Max 10min i deras otroligt stora & bekväma solarium. De har flera olika varianter av solarium bla de största solsängarna som finns i Sverige, ståsolarier etc. De regleras automatiskt så styrkan aldrig blir dålig & kontokortsbetalning, solkrämsautomat + dygnet runt-bevakning är ytterligare exempel på deras grymma service.

– Kyboesweden

kyboe.gif

Jag ÄLSKAR klockor! & ju större desto bättre.;)
Gissa om jag då blev en lycklig flicka när Kyboesweden förra året kontaktade mig? Japp!:)
Om ni sett mina stora, snygga
Klockor som jag springer runt med så vet ni nu vart de kommer ifrån. Över 80 olika modeller & färger cirkulerar i detta märke!

– Daniel Steinbock

image-5.jpeg

Bästa massören ever som jag VARMT rekommenderar till alla!
Daniel är en kille som verkligen kan sin sak. Han har gjort underverk för min kropp både under off- & onperioder. Bättre återhämtning & Pre contest-behandling finns inte.
För mig är riktig djupgående massage ett ”have to” under både mina uppbyggnadsperioder samt dieter.
Daniel har bla en bred kundkrets inom tävlande fitnessatleter & jag är glad över att ha ett samarbete med honom både för egen del & för mitt TFFBB.:)

– Pauline Höglund, min fina Make up- & Styling Girl!

image-6.jpeg

(Photo by: Seth Janson)
Tjejen bakom min look, smink & hårstyling i de flesta av mina svenska fotouppdrag under förra året. Jag har testat mycket make up-folk genom tiderna men nu definitivt hittat den som vet precis hur hon ska styla mig. Pauline & jag har samma stil & gillar samma lookar, hon är rockig, vågad & är nytänkande & har arbetat med många stora aktörer i Sverige, bla
flera av Body Magasins repotage.
Jag är enormt glad över att jag funnit denna tjej som nu 2014 även kommer samarbeta med mitt TFFBB & förra av mina event runt om i landet.

VET NI VAD DET BÄSTA AV ALLT ÄR?
Att jag kommer fortsätta mitt samarbete med alla dessa fantastiska människor & företag även detta år!
TACK för ert förtroende!<3

& TACK till ALLA ni andra, familj, vänner, klienter, supporters & followers, som stöttar, peppar, följer & motiverar mig till att fortsätta med det jag gör. Det är genom ER som jag finner energi & inspiration till att hela tiden vilja utvecklas & utmana mig själv till en ny ”level”!;)

sista.jpeg