När jag inte själv tävlar så coachar jag…

…& på nåt sätt känns det mer i hjärtat & jag är mer nervös när någon av mina atleter står på scen än när jag själv gör det.
Kanske för att jag själv gjort detta ett par gånger nu, kanske för att jag följt många av dem under hela deras resa fram mot målet eller kanske för att man helt enkelt är en ”blödig fitnessmorsa” numera!;)
Oavsett vad så betyder varenda en av mina atleter väldigt mycket för mig & jag bryr mig om dom som om de vore mina egna små barn.<3

Hittills i år (under våren) har jag varit involverad i 5 tjejers tävlingar:

Melinda Trabjerg

image.jpeg

Som tävlade på Battle of Scandinavia & Loaded Cup i Danmark. Där hon kammade hem en bronsmedaj i den förstnämnda & tog en en välförtjänt 4:e placering i ett tufft startfält på Loaded!
Melinda tillhör Team Forever Fit by Better Bodies (TFFBB) & skötte sin diet i stort sett hela vägen själv med viss assistans av mig på slutet. Henne kommer ni troligtvis få se mer av inom den närmsta framtiden.;)

Camilla Wreting & Martina Hänninen

image-1.jpeg

Bild lånad från Josefina "storblirliten"

Två av mina tidigare års medlemmar i TFFBB, som numera tagit ett steg vidare men behållt mig som deras Coach.
Dessa två tjejer har jag aldrig släppt taget om & deras tid av återhämtning & uppbyggnad det senaste året visade sig vara till sin rätt nu när de återigen klev upp på scen på vårens tävlingar.

image-2.jpeg

Camilla tog en 4:e plats på Battle of Scandinavia & avslutade vårens tävlingssäsong med guld på Body Classic!
Martina var hack i häl & tog hem silvret med bara någon poäng efter Camilla på Body Classic!
Fantastiska tjejer!

Mathilda Elgholm Grönroos

image-3.jpeg

En av årets bikinitjejer i TFFBB som debuterade på Sweden GP där hon slutade på en 9:e plats, drog sedan gasen i botten & kammade hem bronset på Body Classic en vecka senare!
Mathilda har haft min älskade ”Sis”, Jossan, som Coach hela vägen fram till vårens tävlingar & denna framgångsrika duo kommer med all säkerhet fortsätta med sitt samarbete. En tjej som bara ”värmt upp” inför framtida satsningar.;)
Extra kul att få ha lillsyrran involverad i mitt team också.<3

Frida Bålefalk

image-4.jpeg

Mina fina vän, hjälpcoach & fantastiska inspiration för väldigt många!
Frida var bara någon vecka innan Sweden GP sängliggandes & vi var tveksamma till en start över huvudtaget. Väl på plats i Malmö, med hennes otroliga målmedvetenhet, så kliver hon upp & totalt briljerar i den långa BF-klassen!
Ett givet guld samt en bronsmedalj i overallen följde med henne hem i bagaget. & inte nog med det…även en biljett till EM som går nu i helgen i Santa Susanna!
Jag är SÅ glad för hennes skull & helt övertygad om att hon även denna gången kommer rocka brallorna av sina motståndare!;)
Frida har även hon skött den största delen av sin diet själv denna gången, med stöd av hennes andra fantastiska hälft Niclas, men där jag klivit in vid hennes sida mot slutet.
Hur duktig man är & hur mycket man än känner sin egen kropp så är det alltid skönt att kunna vila mot någon annan på slutspurten då hjärnspökena lätt kan ta över.
Frida är just nu så klar & redo hon kan bli inför hennes hittills största & garanterat roligaste äventyr hon varit med om tävlingsmässigt: EM.:)

Förra året hade jag äran att få representera Sverige på EM i Santa Susanna & jag GLÄDJS verkligen med de som åker nu i veckan. Det är ett helt fantastiskt ställe, klimat & stämningen är på topp!
Vill härmed önska hela det svenska landslaget STÖRSTA LYCKA TILL & jag kommer krama mina tummar tills jag tappar känseln för er här hemifrån!
Åk iväg & ha minst lika roligt som vi hade förra året!:)

Årets landslag är följande:

image-5.jpeg

image-6.jpeg

Fjorårets landslag.

image-7.jpeg

Vi var ett stort, glatt gäng som tog med oss mycket övervikt i form av medaljer hem till
Sverige.:)
Vad tror vi om årets landslag? Jag tror det ROCKAR! Vad tror ni?;)