TACK!

Vill jag säga till alla underbara människor jag fått förmånen att få umgås med, jobbat med, lärt känna & ha en helt fantastiskt tid med i USA!
Precis varenda en av er jag har tillbringat tid med i LA & Vegas har berikat min tid ”over there” på något sätt. Kommer inte nämna er alla vid namn för då kommer jag få sitta hela veckan med detta blogginlägg.

Ett extra stort tack vill jag iaf ge till mina fantastiska sponsorer & samarbetspartners Swedish Fitness/Better Bodies/GASP som återigen gjorde denna resa möjlig för mig.<3

image.jpeg

Det är en ära att få vara en del av er på dessa resor till USA. Mest för att för varje gång jag kommer över gång på gång slås av hur vårt varumärke (Better Bodies & GASP) bara växer
& växer.
Att få ha varit med företaget tidigt på dessa stora mässor när vi endast hade ett litet bås med ett bord kläder till idag då vi står med en av de större montrarna på expot, som numera kan liknas med ett riktigt showroom, är otroligt att få se & uppleva.
& om jag får gissa så är vi bara i starten på denna utveckling fortfarande! Det finns några riktiga eldsjälar bakom detta företag som det konstant brinner i, & speciellt en liten man med otroligt stora visioner.;) Men det som skiljer honom från andra personer som drömmer stort är att han ser till att drömmarna inte förblir drömmar, han gör verklighet av dem!

Som sagt: TACK för en grym resa full av jobb, träning, glädje, nya bekantskaper, sol & värme…
I will be back, SOON.;)

image-1.jpeg